ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Στα περίπτερα η Ψηφιακή Τηλεόραση Απριλίου

Κυκλοφόρησε σε όλη την Ελλάδα, το τεύχος Απριλίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το άλλο περιοδικό Security Report. Αυτό το μήνα, η ύλη του περιοδικού απαρτίζεται από αποκλειστικά τεστ ολοκαίνουργιων συσκευών, καθώς και από νέα και πρωτότυπα θέματα, σε συνδυασμό πάντα με πλούσια και αποκλειστική ειδησεογραφία μέσα από μία πλήρη συντακτική ομάδα.
Κατά την διέλευση από αναλογική σε ψηφιακή TV, στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας μας, παρατηρήθηκαν πολλές ανακατατάξεις στα περιφερειακά κανάλια. Το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση, για άλλη μια φορά καινοτομεί και ο Σωτήρης Χατζηστρατής αναλαμβάνει να σας παρουσιάσει τα 103 περιφερειακά ψηφιακά κανάλια, από όλη την Ελλάδα που εκπέμπουν μέσα από το δίκτυο της Digea.
Και αυτό το μήνα η Ματίνα Παπαχριστούδη, μέσα από τη στήλη της Media News, σας φέρνει.. πολλές αποκλειστικές ειδήσεις που μόνο στο περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση θα βρείτε. Διαβάστε τι έχει να αντιμετωπίσει νέος Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Μεταφορών, ΤΑ θέματα που περιμένουν την νέα ηγεσία της ΕΕΤΤ και του ΕΣΡ, καθώς και για το πόλεμο Δήμων – ΕΕΤΤ για τα Gap Fillers. Τέλος, διαβάστε σε αποκλειστικότητα το θα γίνει με τον πάροχο δικτύου ψηφιακής τηλεόρασης ΕΡΤ.
Ο Παύλος Κερασίδης ξανακάθεται στα θρανία, χάρη του νέου μεταπτυχιακού προγράμματος Space Systems Design, το πρώτο μεταπτυχιακό στην Ελλάδα που ασχολείται με το διάστημα. Διαβάστε αναλυτικά το όλο project που έχει ως στόχο την κατασκευή και εκτόξευση ελληνικού μικροδορυφόρου στο διάστημα.