ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Μάστορες στη στρεψοδικία

Διαβάζεις την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την ΕΡΤ και δεν ξέρεις πώς να αντιδράσεις.
Να γελάσεις μέχρι δακρύων με το διεστραμμένο χιούμορ των συντακτών; Να σφυρίξεις αδιάφορα για την κατάντια ενός κόμματος που αντί να ασχολείται με το μείζον θέμα της ιδεολογικής, πολιτικής και εκλογικής συντριβής του, το παίζει τιμητής; Να αρχίσεις να βρίζεις επειδή οι άνθρωποι είναι μάστορες στη στρεψοδικία;
Τι υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ; Ότι η ΕΡΤ μετατρέπεται σε ραδιοτηλεόραση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛΛ.
Εδώ θα μπορούσε κάποιος να ξεμπερδέψει με το κόμμα που βυθίζεται καθημερινώς στην ανυποληψία, ανασύροντας από το χρονοντούλαπο της ιστορίας την περίφημη φράση του δικού του ανθρώπου, του Μένιου Κουτσόγιωργα: «κύριοι δεν δικαιούστε να ομιλείτε». Ταιριάζει γάντι στην περίπτωση. Εγκαλεί την κυβέρνηση επειδή «αντί να θωρακίσει την ανεξαρτησία (σ.σ. προσέξτε το απύθμενο θράσος) που τραυμάτισε η απαράδεκτη παρέμβαση της Ν.Δ, τον Ιούνιο του 2013, την οποία (σ.σ το καλαμπούρι συνεχίζεται) ως ΠΑΣΟΚ είχαμε έντονα καταδικάσει...».
Μας λένε ότι είχαν διαφωνήσει ριζικά με την επιλογή της Ν.Δ., αλλά δεν μας λένε τι έκαναν για..  να αποτρέψουν το πραξικόπημα. Απολύτως τίποτε. Έβαλαν την ουρά στα σκέλια, αποδοκίμασαν τη ΔΗΜΑΡ που αποχώρησε από την κυβέρνηση για ένα τόσο ευτελές ζήτημα, και συνέχισαν να σώζουν την πατρίδα παρέα με τον Α. Σαμαρά.
Η υποκρισία τους πιάνει ταβάνι γιατί στελέχη τους από το χώρο της πολιτικής και από την περιοχή της ενημέρωσης ενεπλάκησαν ενεργά στην προσπάθεια να χτιστεί μια νέα ραδιοτηλεόραση.
Τα αποτελέσματα αυτής της επιχείρησης τα βλέπουμε γυμνά μπροστά μας. Οι καταγγελίες των ειδικών που ανέλαβαν να οργανώσουν το νέο τοπίο αλλά γρήγορα παραιτήθηκαν επειδή διαπίστωσαν πως η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ συμπεριφέρονταν όπως την εποχή της παντοδυναμίας τους, είναι ο αψευδής μάρτυρας της μεγάλης απάτης που στήθηκε.

Tάσος Παππάς (efsyn)