ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

«Βρέθηκε ο Βαγγέλης μας, νεκρός»...

Δραματικό τέλος είχε η ιστορία της εξαφάνισης του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, όπου και σπούδαζε. Ο άτυχος νεαρός εντοπίστηκε νεκρός, το πρωί της Κυριακής, σε χαντάκι κοντά στη λίμνη και σε απόσταση περίπου 1,5 χιλιομέτρου από τη Σχολή .
Ο θείος του 20χρονου που κλήθηκε για να αναγνωρίσει τον νεκρό, επιβεβαίωσε το γεγονός και ενημέρωσε και τους γονείς του άτυχου νεαρού λέγοντας: «Βρέθηκε ο Βαγγέλης μας, βρέθηκε νεκρός, πάει το παιδί μας».
Η σορός του Βαγγέλη Γιακουμάκη βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη από βοσκό της περιοχής σε ένα δύσβατο σημείο, που καλύπτεται από βάτα κοντά στον ιχθυογεννητικό σταθμό της Ανατολής.
Λίγη ώρα πριν από την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της νεκροτομής, στοιχεία που.. μεταδόθηκαν από τη ΝΕΡΙΤ, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για αυτοκτονία και όχι περί εγκληματικής ενέργειας.
Στoν δεξιό καρπό του άτυχου φοιτητή βρέθηκε ένα σημάδι που παραπέμπει σε τομή με μαχαίρι ενώ σημειώνεται ότι ο Γιακουμάκης ήταν αριστερόχειρας...