ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Πόπη κάτσε καλά, γιατί…

 Σκηνές bullying σε ΕΔΟΕΑΠ - ΕΣΗΕΑ

Διαστάσεις συνδικαλιστικού bulling αποκτά η συμπεριφορά των 6 στο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ.
Επιδόθηκαν ακόμη και σε κατάληψη διαρκείας από το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα την Παρασκευή , στην αίθουσα του ΔΣ του οργανισμού.
Έτσι η νόμιμη συνεδρίαση, που συγκάλεσε η πλειονοψηφήσασα σύμβουλος από την ΕΣΗΕΑ Πόπη Χριστοδουλίδου, να μην έχει απαρτία.
Το αποτέλεσμα ήταν με ευθύνη των 6, ανάμεσα στους οποίους και ο γενικός γραμματέας του ΕΔΟΕΑΠ, να μην εκλεγεί διοίκηση.
Το προεδρείο της ΕΠΗΕΑ για ξεκάρφωμα, βομβάρδιζε με ηλεκτρονικά μηνύματα εργαζόμενους και ασφαλισμένους για να κάνει τη νύχτα μέρα.
Πρόκειται για συστηματική επιχείρηση χειραγώγησης των 3 της ΕΣΗΕΑ, από τους υπόλοιπους, επειδή οι τρείς συνάδελφοι αρνούνται να υποκύψουν και να παρανομήσουν για τη διαδικασία συγκρότησης σε σώμα του νέου ΔΣ του ταμείου των δημοσιογράφων.
Αν υποχωρούσαν, αυτό θα οδηγούσε σε ντόμινο παρανομιών, που θα έχει επιπτώσεις στη διαχείριση του ταμείου, στο οποίο ήδη οφείλουν πάνω από 60 εκ. ευρώ εργοδότες, διαφημιστές και ΔΕΚΟ.
Στην ίδια κατεύθυνση όμως κινείται και η πρωτοβουλία της Προέδρου της ΕΣΗΕΑ, που έχει..
υιοθετήσει από την πρώτη στιγμή την στάση των 6, όπου συμμετέχουν και δύο δικοί της.
Είναι μεθοδεύσεις που μόνο τα συμφέροντα του Ταμείου των ασφαλισμένων και των μελών της ΕΣΗΕΑ δεν υπηρετούν.
Έτσι αντί, όπως έχει υποχρέωση με την επιστολή της, να εγκαλέσει τους εκπροσώπους των άλλων ενώσεων (ΕΠΗΕΑ . ΕΠΗΕΘ , ΕΣΗΕΜΘ), που επιχειρούν διχοτόμηση του Ταμείου, στους 3 που υποστηρίζουν τη νομιμότητα της σύγκλησης χώνει και τους δυο δικούς της.
Τι άλλο εκτός από σύγχυση επιδιώκει αυτό και γιατί επιλέγει την αποσταθεροποίηση; Θα το εξηγήσει μόνη της στον κλάδο, πριν το αποκαλύψουμε εμείς.
Αλλά το ίδιο κάνουν και οι δυο δικοί της, που στρώνουν το χαλί για την παρέα Γκανά στο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ. Με επιστολή που φέρει την υπογραφή τους, λοιδορούν τον καθηγητή Δ. Μέλισσα, επειδή δεν συνεμορφώθη… Και αυτός τελικώς απεδείχθη πρόθυμος.
Στην ίδια επιστολή αποκαλύπτεται ότι στα μέτρα τους υπάρχει και μυστική γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου της ΕΣΗΕΑ, που υπηρετεί τις επιδιώξεις τους, επειδή πληρώνεται ταυτόχρονα και από την ΕΠΗΕΑ .
Σώνει και καλά να προσκυνήσει η Πόπη το κατά Μάρκον Ευαγγέλιο…
Και ο κλάδος να λέει Αλληλούια που χάνει την ασπιρίνη του.
Σαν δεν ντρέπονται….
Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων-Ανοιχτή ΕΡΤ