ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Αγωγή Κατράγκαλου σε Βήμα, Χιώτη και Bild

Σε αγωγή κατά της εφημερίδας "Το Βήμα", του δημοσιογράφου Βασίλη Χιώτη και της "Bild", προχωρά ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Ο Γιώργος Κατρούγκαλος στη δήλωσή του εκτιμά ότι η επίθεση εναντίον του έχει στόχο να πλήξει την κυβέρνηση στο βασικό της πλεονέκτημα «την ηθική υπεροχή έναντι των κυβερνήσεων της διαπλοκής» και δηλώνει  ότι η ματαίωση της συνέντευξής του έγινε για να μην αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από τη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τη Γερμανίδα καγκελάριο.
Στη δήλωσή του ο Γ. Κατρούγκαλος καταλήγει:
«Σε ό,τι με αφορά, τα θέματα ηθικής και πολιτικής δεοντολογίας είναι σημαντικότερα από την νομιμότητα. Αισθάνομαι περήφανος, όχι υπόλογος, για τη μέχρι σήμερα πολιτική και νομική μου δράση. Διπλά περήφανος, γιατί εμένα επέλεξαν ως πρώτο στόχο τα κέντρα της διαπλοκής που τρέμουν για το μέλλον τους. Δικαίως τρέμουν. Η κυβέρνηση.. θα εφαρμόσει το πρόγραμμα της και θα διαλύσει τα κυκλώματα συμφερόντων και την ανομία που τα προστατεύει. Και εγώ δεν θα συνεχίσω τον διάλογο με τους συκοφάντες μου. Προχωρώ άμεσα στην άσκηση αγωγής κατά του συκοφάντη δημοσιογράφου, του Βήματος και της Bild.  Δεν θα τους περάσει!».