ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Στον Μεμή το 65% του protagon - Μπαίνουν οι υπογραφές

Στα χέρια του πρώην στελέχους του ΔΟΛ, Χρήστου Μεμή περνάει τελικά το πολυμετοχικό σάιτ protagon, όπως έχουν γράψει εδώ και καιρό οι zoornalistas. Οι συζητήσεις που είχε εδώ και πολύ καιρό ο Σταύρος Θεοδωράκης και οι άλλοι μέτοχοι, με τον πρώην έμπιστο του Σταύρου Ψυχάρη, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία.
Σύμφωνα  λοιπόν με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει και από τις δύο πλευρές, ο πρώην Γενικός Διευθυντής Μέσων Ενημέρωσης του ΔΟΛ, Χρήστος Μεμής, αποκτά το 65% του protagon, γεγονός που του δίνει τον απόλυτο έλεγχο για τη διαχείριση του σάιτ. Μάλιστα, όπως έχουν γράψει οι zoornalistas, ο Μεμής ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση των ανθρώπων που θα στελεχώσουν το σάιτ οδηγώντας το στη... «μετά Θεοδωράκη εποχή». Ταυτόχρονα ο νέος ιδιοκτήτης του protagon αναζητά και νέες κτιριακές εγκαταστάσεις όπου θα στεγαστούν σταδιακά.. τα γραφεία του νέου διαδικτυακού εγχειρήματος.
Από την άλλη πλευρά σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso» προερχόμενες από τους βασικούς μετόχους του protagon, η συμφωνία δεν έχει κλείσει ακόμη, αν και αυτό αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ώρες προκειμένου να μπουν και οι τελικές υπογραφές.
Προς το παρόν οι αποτελούντες την εικοσαμελή ιδρυτική ομάδα της ιστοσελίδας (ανάμεσά τους και οι Δημήτρης Καμπουράκης, Τάσος Τέλλογλου, Μαρία Χούκλη, Ηλίας Μαμαλάκης, Λένα Διβάνη, Αρης Δαβαράκης, Σοφία Βιδάλη, Αντώνης Φουρλής, Ρίκα Βαγιάννη Κώστας Γιαννακίδης) έχουν συμφωνήσει στα περισσότερα σημεία - και κυρίως στο οικονομικό- με τον Χρήστο Μεμή και η μεταβίβαση του protagon είναι θέμα ωρών.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης από την πλευρά του μιλώντας στην «Espresso» είπε για τις συζητήσεις με τον (πρώην προϊστάμενό του στον ΔΟΛ) «κύριο Χρήστο Μεμή»:
«Γνωρίζω ότι έχει ανοίξει ένας κύκλος επαφών με τον κύριο Χρήστο Μεμή. Τις μετοχές που είχα στο site τις έχω μεταβιβάσει από τις ευρωεκλογές. Η πρόταση που έχει κάνει ο κύριος Μεμής για την απόκτηση της ιστοσελίδας είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Ξέρω ότι έχει μπει το νερό στο αυλάκι, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει η τελική αγορά. Αν είχε γίνει, σίγουρα θα το γνώριζα».

ΥΓ Ο Μεμής έχει έρθει σε μια πρωτη επαφή με έμπειρη γραφίστρια - «αστέρι» στο χώρο τόσο της έντυπης όσο και της ηλεκτρονικής ενημέρωσης- για τον ανασχεδιασμό του protagon.