ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

O Μαλέλης αντιδρά στη «γραμμή» Μπάμπη - Αρη

Διχασμένος ο ΣΚΑΙ με τη νέα κυβέρνηση

Διχασμένη φέρεται η διοίκηση και τα στελέχη του ΣΚΑΙ για τη γραμμή που πρέπει να ακολουθήσει ο σταθμός στις ενημερωτικές εκπομπές, αλλά και στο δελτίο του σε σχέση με το νέο κυβερνητικό σχήμα. Οι μεν υποστηρίζουν ότι πρέπει να ασκηθεί έντονη και σκληρή αντιπολίτευση στη νέα κυβέρνηση Τσίπρα και οι δε να τηρηθεί στάση αναμονής που αποδίδεται καλύτερα με τη φράση «βλέποντας και κάνοντας».
Συγκεκριμένα, ο διευθυντής ειδήσεων του καναλιού Σταμάτης Μαλέλης που σημειωτέον η επιρροή του είναι περιορισμένη, ανήκει στην κατηγορία των μετριοπαθών και εισηγείται για την αρχή τουλάχιστον, οι τόνοι να είναι χαμηλοί, να αποφεύγονται οι αντιπολιτευτικές κορώνες και οι..
εξάρσεις, ώσπου να ανοίξει πλήρως τα χαρτιά της η νέα κυβέρνηση και γίνει σαφές προς τα πού το πάει. Επιπλέον υποστηρίζει ότι δεν πρέπει να στοχοποιηθεί ο σταθμός, τονίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει «Να γίνουμε MEGA»!
Αντίθετα η άλλη πλευρά που εκφράζεται κυρίως από τους Μπάμπη Παπαδημητρίου και Άρη Πορτοσάλτε, όχι μόνο εισηγούνται ότι ο σταθμός πρέπει να ασκήσει έντονη αντιπολίτευση στη νέα κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, ήδη με τα σχόλιά τους το εφαρμόζουν και μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις με έντονο και ακραίο τρόπο.
Πάντως ο ιδιοκτήτης του σταθμού Γιάννης Αλαφούζος παραμένει επιφυλακτικός για το αν πρέπει να συγκρουστεί με τη νέα κυβέρνηση.
- πηγή: enimerosi24