ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Παραιτήθηκε («με ένα δάκρυ») ο Δημάτος από την Goal News

Aνέλαβε ο Βαγγέλης Μπραουδάκης - Παγώνουν τα «μέτρα»;

Οριστικά τέλος για την «Goal News» ο Ανδρέας Δημάτος. Οι φήμες για παραίτησή του, που κυκλοφόρησαν από προχθές και εντάθηκαν την Τρίτη το μεσημέρι επαληθεύτηκαν μετά τη συνάντησή του με τον Φώτη Μπόμπολα χθες βράδυ.
Ο διευθυντής της εφημερίδας «έπεσε» στον βωμό των αλλεπάλληλων περικοπών, μειώσεων, απολύσεων, που δεν μπορούσε πλέον να στηρίξει. Το ίδιο έγινε πριν από δυο χρόνια με τον προηγούμενο ο διευθυντή της «Goal News» Βασίλη Βέργη, που επίσης είχε παραιτηθεί ύστερα από τον ίδιο κύκλο που τείνει να γίνει αέναος στον Πήγασο: περικοπές, μειώσεις, απολύσεις.
Τη διεύθυνση της εφημερίδας αναλαμβάνει ο Βαγγέλης Μπρουδάκης (τέταρτος κατά σειρά διευθυντής της), μέλος της συντακτικής ομάδας έως χθες, αλλά ένας από την ισχυρή επιτελική δημοσιογραφική τριάδα (Βέργης, Δημάτος, Μπραουδάκης) μετά την παραίτηση του πρώτου..  διευθυντή και ιδρυτή τής «Goal News» Χάρη Ξύδη.
Ο Β. Μπραουδάκης υπήρξε διευθυντής στον Sentra FM και εκτιμήθηκε ιδιαιτέρως ότι διέσωσε τον σταθμό δουλεύοντας αμισθί –όπως και όλοι οι δημοσιογραφικοί συντελεστές – όταν η ιδιοκτησία τού Πήγασου θέλησε να τον κλείσει.
Παράλληλα με την παραίτηση Δημάτου (την οποία ανακοίνωσε λιτά ο ίδιος ο δημοσιογράφος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, γράφοντας «Με ένα δάκρυ που δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου»), ο Φώτης Μπόμπολας φαίνεται να παγώνει τις απαιτήσεις του για περικοπές και απολύσεις στο αθλητικό του «Έθνους», αλλά προφανώς και του «Goal». Οι μέρες θα δείξουν.

- από το harddog-sport