ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Το «σάιτ του Σαμαρά» και ο «μπάτλερ του Μαρινάκη»

Νέα επεισόδια στη βεντέτα - Τι απαντάει το antinews στις καταγγελίες του Γιάννη Κουρτάκη


Σκληρή ήταν η απάντηση των διαχειριστών του σαμαρικού σάιτ antinews στην νέα επίθεση του εκδότη των Παραπολιτικών Γιάννη Κουρτάκη τον οποίο χαρακτηρίζουν ως «μπάτλερ του Μαρινάκη». Θυμίζουμε ότι ο Γ. Κουρτάκης μέσα από τη στήλη του, αναφερόμενος στο antinews είχε κάνει λόγο για «διαδικτυακό βόθρο του Σαμαρά» ενώ απηύθηνε ερωτήματα σχετικά με δάνεια και χορηγίες (μετά από παρεμβάσεις, λέει, Σαμαρά-Μπούρα) τραπεζών, ΤΤ και ΟΠΑΠ κλπ.
Σήμερα το σάιτ antinews με πρωινή ανάρτησή του υπό τον τίτλο «Μιλάνε και τα πληρωμένα πιστόλια της δημοσιογραφίας», που την εικονογραφεί με φωτογραφια του Γιάννη Κουρτάκη, έσπευσε να απαντήσει με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του επικεφαλής του ομίλου των Παραπολιτικών. Στο antinews ζητάνε από τον Κουρτάκη να τους απαντήσει: «Πώς έφτιαξε τις εφημερίδες που εκδίδει; Με τίνος λεφτά έχει προσφορές που κοστίζουν εκατομμύρια; Πώς έστησε την Επένδυση και τα Παραπολιτικά με μισθούς που δεν έχουν ξανακουστεί στην πιάτσα; Πώς επιβιώνει όταν πουλάει..
ελάχιστα φύλλα και βάζει "καπέλο" μερικές χιλιάδες ακόμη;».
Διαβάστε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τα όσα ισχυρίζεται το antinews:
«Μέσα από τη στήλη του στην εφημερίδα που διευθύνει ο μπάτλερ του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο ας τον πούμε δημοσιογράφος Γιάννης Κουρτάκης, επιτέθηκε με ιταμό τρόπο κατά του antinews. Με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, μπλέκει δάνεια, διαφημίσεις, τη Νέα Δημοκρατία, τον Σαμαρά, χορηγίες κ.λπ. για να μας φιμώσει και να μη χτυπάμε το αφεντικούλη του. Αυτόν που είναι υπόδικος με την κατηγορία της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης που λυμαίνεται το ποδόσφαιρο. Εν πάση περιπτώσει ο Κουρτάκης αποφάσισε να ανοίξει πόλεμο με το antinews διότι προφανώς δεν αρέσει στον Μαρινάκη να του πηγαίνεις κόντρα. Δεν του αρέσει το φως αφού όλα τα κάνει κατά τη διάρκεια της νύχτας. Και για τις δουλειές του χρησιμοποιεί τους «μπράβους» της δημοσιογραφίας στις εφημερίδες που πληρώνει. Ένας από αυτούς και ο Κουρτάκης για τον οποίο, όπως λέει η λαϊκή παροιμία: «Τον κ..ο βάζεις μάγειρα, σκατά θα μαγειρέψει.»
Μας κατηγορεί ότι πήραμε δάνειο αφήνοντας υπονοούμενα για παρεμβάσεις του Σαμαρά για να δοθεί. Δεν μπήκε καν στον κόπο να ρωτήσει αν υπάρχουν υποθήκες γι’ αυτό το δάνειο κι αν εξυπηρετείται κανονικά και με αγωνία να αποπληρωθεί η δόση κάθε μήνα. Διότι ο Κουρτάκης έμαθε να μην πληρώνει τα δάνειά του ή έμαθε να παίρνει το τσεκ από το αφεντικό του κάνοντας βαθιά υπόκλιση για τη γενναιοδωρία του.
Καλά λένε ότι οι Κρητικοί ή λεβέντες θα είναι ή ξεφτιλισμένοι.
Άραγε μήπως να μας απαντήσει πώς έφτιαξε τις εφημερίδες που εκδίδει; Με τίνος λεφτά έχει προσφορές που κοστίζουν εκατομμύρια; Πώς έστησε την Επένδυση και τα Παραπολιτικά με μισθούς που δεν έχουν ξανακουστεί στην πιάτσα; Πώς επιβιώνει όταν πουλάει ελάχιστα φύλλα και βάζει «καπέλο» μερικές χιλιάδες ακόμη; Γιατί δεν τολμάει να πει: «Ναι, λιμανίσια είναι τα λεφτά, με πληρώνει ο Μαρινάκης για να εκτελώ συμβόλαια που ο ίδιος δε θέλει να εμφανιστεί».
 Όμως, μια φορά θρασύδειλος, πάντα θρασύδειλος. (...)»