ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Μήπως μας τρολάρει ο Καπουτζίδης;

Στην «Εθνική Ελλάδος» δυστυχώς περισσεύει το σορόπι και λείπει το μπαρούτι. Περισσεύει η αγωνία να δείξουμε ότι οι μετανάστες είναι καλοί άνθρωποι, ότι οι gay τραβάνε κουπί, ότι οι συμπολίτες μας με αναπηρίες είναι κι αυτοί πλάσματα του Θεού, ότι είχε δίκιο ο καταραμένος ο Κοέλιο όταν έγραφε εκείνη την αδιανόητη μπούρδα για το σύμπαν που συνωμοτεί υπέρ σου. Με προβληματισμούς του τύπου «το χειρότερο ήταν όταν ήρθε η ώρα που σταμάτησα να κάνω όνειρα», με οργή του στυλ «δεν ξέρω τι θα πει ελληνική καρδιά, δεν βρήκα πουθενά ούτε δικαιοσύνη ούτε αξιοκρατία, βρήκα ρατσισμό και αδικία», με αγανάκτηση του ύφους «έχω μάθει να προσπαθώ και να αγωνίζομαι σε αυτό το κράτος, όπου πρέπει να ματώσεις για πράγματα που αλλού θεωρούνται δεδομένα».
Τα ακούς και αναρωτιέσαι αν σοβαρολογεί ο Καπουτζίδης ή αν μας τρολάρει όλους, ετοιμάζοντας..  για τη συνέχεια έναν τηλεοπτικό Αρμαγεδώνα –ένα Κούγκι έστω, που είναι και περισσότερο της μόδας. Διότι αλλιώς δεν εξηγείται το γλυκερόν της υποθέσεως, δεν καταπίνεται ο ατελείωτος διδακτισμός, δεν αντέχεται η καλοσύνη μέχρι τελικής πτώσεως. Και πάνε έτσι χαμένες τόσο οι άψογες περφόρμανς του καστ όσο και η εξαιρετικά φροντισμένη παραγωγή. Να τις χαίρονται, να τις καμαρώνουν, αλλά πραγματικά δεν άξιζε τόσος κόπος για μια σακχαρόπηκτη κατήχηση. Ευχαριστώ πολύ, την επόμενη φορά που θα θελήσω να γίνω καλύτερος άνθρωπος θα ξαναδιαβάσω την Αγία Γραφή.
- απόσπασμα από την κριτική του Χρήστου Ξανθάκη για την τηλεοπτική σειρά «Εθνική Ελλάδος» του Γ. Καπουτζίδη (διαβάστε εδώ ολόκληρο το κείμενο)