ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Φουσκωτοί, «κομπλεξικά ανθρωπάκια» και «χοντροί»...

Χαμός, λέει, έγινε στη χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ της Σούπερ Λίγκας. Σημειώθηκαν ξυλοδαρμοί, μπουγελώματα και αντηλλάγησαν κουβέντες πεζοδρομίου.
O αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναικός, Βασ. Κωνσταντίνου -όπως κατήγγειλε- γρονθοκοπήθηκε στο πηγούνι από «φουσκωτό» της προσωπικής ασφάλειας του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, που βρισκόταν έξω από την αίθουσα και εισέβαλε όταν «άναψαν τα αίματα».
«Δεν ήταν άντρας αυτός. Οι άντρες θα περίμεναν, δεν θα έφευγαν. Θα του γ....ω το σπίτι», έλεγε αργότερα ο Κωνσταντίνου, κρατώντας μια χαρτοπετσέτα στα χείλη.
Ολα τα λεφτά όμως ήταν η παρέμβαση του προέδρου του Ολυμπιακού Β. Μαρινάκη και η απάντηση του προέδρου του Παναθηναικού, Γιάννη Αλαφούζου.
Θαυμάστε τους.... πολιτισμένους διαλόγους:..
- Β. Μαρινάκης: «Σήμερα περίμενα τουλάχιστον να μου ζητήσει συγνώμη για όσα έγιναν στη Λεωφόρο, για το πώς πέρασε ένα τέτοιο πανό. Αλλά τι συγνώμη να περιμένω από μια που....α. Μια γα....νη αδ.....ή. Του χρόνου θα έρθω στη Λεωφόρο και θα σε γα.....ω. Είσαι απατεώνας. Ενα κομπλεξικό ανθρωπάκι, που περιμένεις τον πατέρα σου να πληρώσει τα χρέη σου. Ενας καταδικασμένος για λαθρεμπόριο. Πες μας τι έγινε με τους Αμερικανούς ομολογιούχους και τις 500 οικογένειες του ΣΚΑΪ που άφησες στον δρόμο. Ενα αποτυχημένο ανθρωπάκι, που το μόνο που ξέρεις είναι να πηγαίνεις στα γραφεία των υπουργών για να ρουφιανεύεις και των τραπεζιτών για να πάρεις δάνεια».
- Γιάννης Αλαφούζος: «Θα μου κλ....ς τα αρχ....α Πάρε ανάσα γιατί είσαι χοντρός, βαριανασαίνεις και μπορεί να πάθεις τίποτα!».
Ο Β. Μαρινάκης «απάντησε» πετώντας ένα ποτήρι με νερό και ακολούθησε σύρραξη.