ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Έχω σκάσει. Ανάθεμα την ώρα που έδινα αυτή τη συνέντευξη!

Ο προστατευόμενος της οικογένειας Βαρδινογιάννη και ο «αναξιόπιστος Μαλέλης»

Και ξαφνικά νάσου θέμα με τον παλαίμαχο τηλεπαρουσιαστή Θοδωρή Δρακάκη. Ο συμπαθής δημοσιογράφος, σε συνέντευξη του στο περιοδικό «People», έπεσε σε πολλά φάουλ και η τηλεόραση που υπηρέτησε (και υπηρετεί) κι ο ίδιος τον «περιποιήθηκε δεόντως» μέσω των πρωινάδικων. Κι αυτό κυρίως γιατί «τόλμησε» και καταφέρθηκε κατά του Σταμάτη Μαλέλη σχετικά με τη συνεργασία τους στο Star.
 Τώρα σχετικά με τα φάουλ του Δρακάκη, έχουμε και... γράφουμε:
1. Ποτέ, λέει, δεν σκέφτηκε να φύγει από την προστασία της οικογένειας Βαρδινογιάννη
(έναν δημοσιογράφο μάλλον δεν τον τιμά να λεει τέτοια πράγματα -κι ο Χατζηνικολάου έμεινε πιστός στην οικογένεια αλλά πήγε και λίγο παραπέρα ...)
2. Τα έβαλε με τον "δάσκαλο" Μαλέλη (πρώην διευθυντή ειδήσεων στο Star) χαρακτηρίζοντας τον αναξιόπιστο και λέγοντας επι λέξει: «Ο Σταμάτης Μαλέλης δεν είναι άξιος εμπιστοσύνης. Μπροστά στο συμφέρον του δεν υπολογίζει τίποτα(...) Οποιον γνώριζε τον έχωνε στο δελτίο. Μάλλον όποια..
γνώριζε την έβαζε στο δελτίο του».
(λίγο respect και αναγνώριση αυτού που μας στήριξε και μας βοήθησε -ο ίδιος ο Δρακάκης τα λέει-  δεν βλάπτει)
3. Και καλά, τα έβαλε με τον Μαλέλη και είπε ό,τι είπε για αυτόν, μετά ήταν ανάγκη να φωνάζει και να ωρύεται στο FB και στα social media: "Έχω σκάσει. Ανάθεμα την ώρα που έδινα αυτή τη συνέντευξη";..
(είναι δικαίωμα του καθενός να πορεύεται όπως εχει επιλέξει αλλά μήπως τελικά θα έπρεπε να μην εκτίθεσαι με συνεντεύξεις και μετά να το κάνεις χειρότερο λέγοντας ότι το μετάνιωσες;..)
 4. Διεκδικεί την πατρότητα του lifestyle στα δελτία και καμαρώνει: «Θα μου επιτρέψει ο "φίλος Σταμάτης Μαλέλης να διεκδκήσω την πατρότητα του lifestyle στα δελτία, aφού το ξεκίνησα το 1999 κι εκείνος ήρθε στο κανάλι το 2001».
(το να διεκδικείς την πατρότητα του lifestyle στα δελτία ειδήσεων δενι είναι κάτι για το οποίο μπορει ένας δημοσιογράφος να υπερηφανεύεται - ας μην ξεχνάμε ότι γι αυτό αλλωστε κι ο Μαλέλης έπεσε σε βαριά κατάθλιψη κι έγραψε δύο βιβλία)