ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Ετοιμάζονται αλλαγές σε γραφεία Τύπου και ΑΠΕ

Ο Ν. Παππάς αποφασίζει για παράταση ή όχι της θητείας του Α. Σκυλλάκου

Μια πρώτη μεγάλη σύσκεψη για τα θέματα της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης, παρουσία νέων στελεχών που θα πλαισιώσουν τις νευραλγικές πολιτικές θέσεις αλλά και του επικεφαλής του ΑΠΕ, Αντώνη Σκυλλάκου, έγινε πριν από λίγες ημέρες στο κτίριο όπου (θεωρητικά) στεγάζεται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.
Θεωρητικά, διότι, αν και έχουν περάσει τρεις εβδομάδες από την ανάληψη των καθηκόντων του, ουσιαστικά δεν έχει ακόμα εγκατασταθεί εκεί και περνά περισσότερες ώρες στο Μαξίμου.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν και εκπρόσωποι του υπουργείου Οικονομικών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν οι περικοπές που μπορούν να γίνουν στα γραφεία Τύπου του εξωτερικού.
Ενδιαφέρον έχει και η απόφαση που θα λάβει ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, σχετικά με τη διοίκηση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων. Παρά το γεγονός ότι ο Αντώνης Σκυλλάκος..
«χρεώνεται» ως επιλογή του Αντώνη Σαμαρά και δη του Γιώργου Μουρούτη, δεν αποκλείεται να παραταθεί η θητεία του, μέχρι να βρεθεί το κατάλληλο πρόσωπο για να αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση. Μέχρι τότε, στην κυβέρνηση εξετάζουν το σενάριο της αλλαγής των αρχισυντακτών, όπως και της μείωσης του λειτουργικού κόστους του ΑΠΕ.
Secret / Παραπολιτικά