ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Σύννεφο...

Δεν τον είχα ξανακούσει (ΒΗΜΑ FM). Τον άκουσα σήμερα και παραλίγο να τρακάρω από τις μ@κ@κίες που έλεγε η συμπαρουσιάστρια του -μια παγκοσμίως άγνωστη κοπελίτσα (κυριούλα?) που ενδεχομένως να μην την γνωρίζει ούτε η μαμά της.
Μας έλεγε -για το ύφος της, τι να σας λέω τώρα!- πως παντρεύεται σήμερα ο αδερφός της. Το παιδί, που κάποτε, λέει, τσακωνόταν μαζί του, για το ποιος θα φάει περισσότερο (ή, λιγότερο. Δεν κατάλαβα ακριβώς). Λίγο μετά συνέστησε προς τα πλήθη των ακροατών τους (σιγά τα πλήθη. Και 'γω συμπτωματικά έπεσα πάνω στην συχνότητα) να κάνουν παιδιά για να μην τους τα φάνε, τα περιουσιακά τους στοιχεία, τα ανίψια τους!
Δυστυχώς, ο Καμπουράκης.. αναγκαζόταν o άνθρωπος να παίζει στο ίδιο αυτό γήπεδο της φτηνιάρικης εξυπνάδας (λέγοντας μας, για τα χωράφια του χωριού του στην Δρακώνα, όπου κάτω από τις ελιές  καλλιεργούν οπωροκηπευτικά και ρίχνουν και μερικά σαλιγκάρια, έτσι για την όρεξη!).
Βεβαίως, όσον αφορά το ύφος, ο Καμπουράκης, που, οπως και να το κάνουμε είναι και μια φίρμα, ήταν πολύ πιο σεμνός σε σχέση με την παρτενέρ  του...
Κιμών Α.
- από το nonews-news