ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Οι ευκαιρίες της Γιάννας...

Συμφέρει τον Τσίπρα να αρθρογράφει υπέρ του η Αγγελοπούλου;

«Το μόνο που λέμε, είναι δώστε μια ευκαιρία στην Ελλάδα». Αυτός είναι ο τίτλος του άρθρου της Γιάννας Αγγελοπουλου στην αγγλική έκδοση της Huffington Post μέσω του οποιου η σύζυγος του επιχειρηματία Θ. Αγγελοπούλου εκφράζει την στήριξή της στον Τσίπρα, λέγοντας ότι «αντιπροσωπεύει την νέα εκείνη ηγεσία που χρειάζεται σήμερα η Ελλάδα».
«Αν οι ηγέτες ανά τον κόσμο και στην Ευρώπη βοηθήσουν τον Τσίπρα να αποδώσει στους Ελληνες πολίτες την αξιοπρέπεια, τότε και οι Έλληνες πολίτες θα ανταποκριθούν στην πρόκληση για τον εαυτό τους -και για τον κόσμο», αναφέρει χαρακτηριστικά η Γιάννα Αγγελοπούλου.
Θυμίζουμε ότι η συγγραφέας  προ ημερών, δεν έδωσε καμία ευκαιρία σε τρεις δημοσιογράφους του περιοδιkού Unfollow. Αντίθετα προχώρησε σε αγωγή ζητώντας να της δώσουν 800.000 ευρώ επειδή λέει, έγραψαν κάτι γι αυτή που δεν της άρεσε και την στεναχώρησαν... Η Αγγελοπούλου βασίστηκε.. 
στον τυποκτόνο νόμο 1178/81 που ως γνωστόν γιγάντωσε την  βιομηχανία αγωγών εναντίον των δημοσιογράφων με αποτελέσμα να πληγεί άμεσα η ελευθεροτυπία.

ΥΓ. Σε μια στιγμή που (σχεδόν) όλοι οι Ελληνες στηρίζουν τον Τσίπρα και την προσπάθειά του στην Ευρώπη, δεν είναι αναγκη να αρθρογραφεί ΥΠΕΡ του η Γιάννα, γιατί επιτυγχάνεται ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα. Εκτός εάν το κανει ακριβώς για αυτόν τον λόγο, που δεν το πιστεύουμε. Κακό το timing...