ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Tσεκουράτα...

Βορίδης: Δεν θα παραδώσουμε τη χώρα στην Αριστερά ό,τι κι αν χρειαστεί να κάνουμε... (BINTEO)

Εντονες αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις Βορίδη κατά την διάρκεια ομιλίας του σε πολιτικούς του φίλους το απόγευμα της Κυριακής στον Ασπρόπυργο. Ο υπουργός Υγείας και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης, που παραμένει συνεπής στα πιστεύω του και πιστός στην ιδεολογία του, είπε ότι η ΝΔ και οι συν αυτή, δεν θα αφήσουν τη χώρα να παραδοθεί στην Αριστερά «ό,τι κι αν χρειαστεί να κάνουμε»... Μάλιστα μιλώντας σταράτα και τσεκουράτα, έτσι όπως συνηθίζει, κάλεσε σε αγώνα για να υπερασπιστούν ό,τι υπερασπίστηκαν οι παππούδες τους με τα όπλα!..
Ο Μ. Βορίδης τόνισε: "Το νόημα της αντιπαράθεσης την επόμενη Κυριακή, το νόημα των εκλογών, δεν θέλω να ξεγελιέστε, δεν διαλέγετε ούτε ένα κόμμα, ούτε διαλέγετε ένα οικονομικό..
πρόγραμμα.  Η επόμενη Κυριακή είναι μια τεράστια ιδεολογική σύγκρουση. Είναι η σύγκρουση ανάμεσα στον κόσμο της ελευθερίας και της πατρίδας, ανάμεσα στις αξίες της Πατρίδας, της Θρησκείας και της Οικογένειας που εκπροσωπούμε εμείς και στον ισοπεδωτισμό που εκπροσωπεί η Αριστερά. Δεν θα νικήσει η Αριστερά την επόμενη Κυριακή".
Στον Βορίδη απάντησε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης που έκανε λόγο για εμφυλιοπολεμικές δηλώσεις που δείχνουν το πραγματικό πρόσωπο της κυβέρνησης Σαμαρά.
Ο Π. Σκουρλέτης καταγγέλλει ότι λίγες μέρες πριν τις εκλογές ο Βορίδης δηλώνει πως υιοθετεί τα συνθήματα της επτάχρονης δικτατορίας...