ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Το internet στο ραδιόφωνο (όχι το αντίθετο, προσοχή)

Τα sites αναπτύσσονται και σιγά-σιγά βγαίνουν και στα FM. Με εκπομπές κυρίως αλλά και με άλλους τρόπους (ένθετα κλπ). Σωστή κίνηση που ευνοεί και τις δύο πλευρές.
Τόσο τα sites που έχουν τεράστια δυναμική, όσο και τα (πολύ πιο περιορισμένα) ραδιόφωνα που αποκτούν νέα πρόσωπα αλλά και πρωτογενές (συνήθως) υλικό στη συχνότητά τους.
* To thetoc.gr της Έλλης Στάη (με την ίδια στο μικρόφωνο) ξεκίνησε εκπομπές στα Παραπολιτικά 90.1 και, δη, αυτές βγαίνουν μέσα από το στούντιο του ίδιου του site. Να και το μεγάλο τους ατού, είναι και θέμα ψυχολογίας να βρίσκεσαι στο δικό σου χώρο. Καθημερινά, 12 με 1 το μεσημέρι.
* Το ThePressProject.gr κάνει εκπομπή στον 105.5 Στο Κόκκινο κάθε Παρασκευή, 4 με 5 το..
απόγευμα. Κώστας Εφήμερος και Γεράσιμος Λιβιτσάνος παρουσιάζουν μεταξύ άλλων και κάποιες από τις σπουδαίες έρευνες που κάνει το site (με το οποίο συνεργάζεται το e-tetRadio).
 Αλλαγή κλίματος:
*To πολιτιστικό elculture.gr φιλοξενείται τα Σαββατοκύριακα στον Pepper 96.6, 11 με 12 το πρωί. Πολιτιστικές ειδήσεις και μουσικές επιλεγμένες από τους συντελεστές του site.
Κι ένα ακόμα που δεν εντάσσεται ακριβώς στην κατηγορία αυτή αλλά, ας πούμε, συγγενεύει:
* Το ιντερνετικό (δεν είναι site αλλά web radio) Join Radio στο Nitro 102.5, καθημερινά 10 με 2 τα πρωινά. Στο 10 με 12 η Αφροδίτη Σημίτη και στο 12 με 2 η Άννα Αναστασίου.
Προσοχή, λέμε για όσους κάνουν εκπομπή, όχι για περιπτώσεις όπως το debop.gr που παρουσιάζει μία ατζέντα στον Pepper 96.6 ή το musicpaper.gr που φτιάχνει τις μουσικές ειδήσεις του Μελωδία 99.2.   
-e-tetradio