ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Νέα διαρροή των exit polls

Στο διαδίκτυο άρχισαν ήδη να κυκλοφορούν ενδεικτικά αποτελέσματα του πρώτου κύματος των exit polls. Με βάση τις πρώτες πληροφορίες, η διαφορά ανάμεσα στα δυο κόμματα του δικομματισμού φαίνεται να έχει μάλλον ξεκαθαρίσει. Αυτό που ακόμα δεν έχει διαφανεί είναι εάν θα έχει ή όχι αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ.
Το «μαγικό» ποσοστό που θα δώσει στον Αλέξη Τσίπρα την δυνατότητα να σχηματίσει μόνος του Κυβέρνηση, θα μπορούμε να το πούμε μετά βεβαιότητας περίπου στις 21:30. Φυσικά, μεγάλο ρόλο θα παίξει η πορεία των «μικρών» κομμάτων.
Πάντως, μέχρι στιγμής, έχει ήδη διαμορφωθεί μια πρώτη εικόνα η οποία όπως δείχνουν τα.. πράγματα -και επιβεβαιωθούν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων- δεν θα είναι εύκολο να αλλάξει!
Οι ίδιες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι για την τρίτη θέση δίνει μάχη η Χρυσή Αυγή, Το Ποτάμι και το ΚΚΕ με επικρατέστερη τη Χρυσή Αυγή, ενώ ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Δεν φαίνεται προς το παρόν να μπαίνει στην Βουλή ο Γιώργος Παπανδρέου.
- από το newpost