ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Οι Κόκκινοι Χμερ εισβάλουν (και) στις βίλες της Εκάλης!

Ποιοι έχουν σειρά μετά την κατάληψη του Ραδιομεγάρου

Kατάληψη Χειμερινών Ανακτόρων
Αρχισαν ήδη οι εισβολές των εργατών και των αγροτών σε στόχους του συστήματος, το οποίο πρόκειται να καταρρεύσει το βράδυ της Κυριακής των εκλογών της 25ης του τρέχοντος Ιανουαρίου, μετά την εκλογική νίκη της Αριστεράς στη χώρα μας. Πρώτα στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης στη Βόρεια Ελλάδα και έπονται πολλές άλλες... βίαιες καταλήψεις.
Στα «ΝΕΑ», το... γενναίο αγόρι της στρατευμένης μνημονιακής δημοσιογραφίας Γιώργος Παπαχρήστος σημείωνε τα εξής αποκαλυπτικά που σχεδιάζονται δήθεν από το «κόκκινο στρατό» του ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΡΤ: «Τις τελευταίες μέρες έχουν ενταθεί κάτι νταϊλίκια του είδους “πρόσεχε τι γράφεις και τι λες, γιατί από την άλλη Δευτέρα αλλάζουν τα πράγματα” (...) Δείχνουν ρεβανσισμό και παραπέμπουν στις χειρότερες εποχές του σταλινισμού.
»Με αυτά τα δεδομένα δεν μου προξενεί καμία έκπληξη η πληροφορία που διακινείται εσχάτως στους δημοσιογραφικούς κύκλους, σύμφωνα με την οποία τη νύχτα των εκλογών έχει οργανωθεί ειδική.. ομάδα κομάντο που θα εφορμήσει να καταλάβει το κτίριο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή. Πρόκειται, λέει, για ομάδα οργανωμένη από στελέχη της ΠΟΣΠΕΡΤ με τη συμμετοχή γνωστών συριζοδημοσιογράφων, οι οποίοι θα καταλάβουν το κτίριο...».
Χθες τη σκυτάλη πήρε ο υπεύθυνος Τύπου του Ευάγγ. Βενιζέλου, Δημ. Καρύδης, στο πρωινό του MEGA, παραπληροφορώντας όσους τον έβλεπαν ότι «θα πάνε οι συνδικαλιστές να καταλάβουν την ΕΡΤ παρανομώντας ασύστολα». Το ότι η επίσημη ΠΟΣΠΕΡΤ την προηγούμενη μέρα σε ανακοίνωσή της διέψευδε τις σχετικές διαδόσεις δεν τον... έπεισε.
Συνειδητά οι επαγγελματίες κινδυνολόγοι κάνουν ότι αγνοούν την ανακοίνωση που ρητά υπογραμμίζει πως «χωρίς αιδώ διαδίδεται, υποσκάπτοντας τον αγώνα μας ότι δήθεν η ΠΟΣΠΕΡΤ και ο πρόεδρός της ετοιμάζουν εισβολή στην ΕΡΤ» και ότι «η ΠΟΣΠΕΡΤ υποστήριζε και υποστηρίζει αυτό που μας ανήκει, δηλαδή το άνοιγμα της ΕΡΤ με όλες τις δομές της, όπως ήταν στις 11-6-2013, και το κερδίσαμε με τον μοναδικό και απαράμιλλο αγώνα μας, γιατί έτσι επέρχεται ισοπολιτεία, ισονομία, κοινωνική δικαιοσύνη σεβασμός στο Σύνταγμα, στους θεσμούς και τις αξίες. Και το σπουδαιότερο είναι ότι αποτελεί απαίτηση της κοινωνίας που το δικαιούται από μια νέα κυβέρνηση της».
Θα μου πείτε ότι αυτές οι προπαγανδιστικές κινήσεις των εκπροσώπων του μνημονιακού κατεστημένου είναι λεπτομέρειες μπροστά στον ορυμαγδό φημών και κινήσεων απελπισίας που θα δούμε την ερχόμενη, τελευταία εβδομάδα πριν από την κάλπη της 25ης Ιανουαρίου. Θα διαδώσουν ότι οι τράπεζες στέρεψαν. Θα ισχυριστούν ότι διαθέτουν πληροφορίες πως θα καταληφθούν αστυνομικά τμήματα, σπίτια στην Εκάλη και πισίνες στη Μύκονο.
Οτι θα καούν υπουργεία και τράπεζες.Οτι με επικεφαλής συριζοδημοσιογράφους οι άπλυτοι και οι αβράκωτοι θα πάρουν το βράδυ των εκλογών όλα τα ΜΜΕ της Διαπλοκής να τα κάνουν σαν τα «βορειοκορεάτικα» μούτρα τους. Το μόνο που δεν θα πουν είναι ότι έχουν χάσει ήδη, διότι, αν και πάρα πολύ... υπεύθυνοι και πατριώτες, κατέστρεψαν τη χώρα για να βολευτούν τόσα χρόνια οι ίδιοι.
Δημήτρης Τρίμης / Εφ. Συν.