ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Το Βήμα βάφτηκε κόκκινο!..

Ποιος αγανάκτησε από «τα φίδια της νταβατζίδικης ενημέρωσης»

«Η ευκαιρία της Αριστεράς» είχε βασικό τίτλο στην πρώτη σελίδα η εφημερίδα Το ΒΗΜΑ και τους τρέλανε όλους! Ακόμη και το σαμαρικό antinews που παρά την «εμπειρία» του εξακολουθεί να εκπλήσσεται και να εξοργίζεται από τις κωλοτούμπες των συστημικών ΜΜΕ. Το antinews με ανάρτησή του υπό τον ενδεικτικό τίτλο «Τα φίδια της νταβατζίδικης ενημέρωσης πρεπει να τα πατάς νωρίς στο κεφάλι» ασκεί σκληρή κριτική κάνοντας αναφορές σε μεγαλονταβατζήδες της παραδοσιακής ενημέρωσης και νεόκοπους εκδότες που ετοιμάζονται για την επόμενη ημέρα.
Μάλιστα ο αρθρογράφος εμφανώς αγανακτισμένος πέραν του Mega (Μπόμπολας, Ψυχάρης, Βαρδινογιάννης), του ΔΟΛ και του διευθυντή του Αντώνη Καρακούση, «περιποιείται» και τον Νίκο Χατζηνικολάου για το «πολυ καλό σέρβις» που έκανε στον Τσίπρα τα δύο τελευταια χρόνια, με..
αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε στην κυριακάτικη Real News και την παρουσία του σήμερα στην εκπομπή Ενικός στο Star...
Διαβάστε τι γράφει, μεταξύ άλλων, το... οργισμένο antinews:

"(...)Και φτάνουμε δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές με τον Τσίπρα να προηγείται και κανείς να μην το αμφισβητεί. Οι μεγαλοκαναλάρχες, επιχειρηματίες κρυφοί και φανεροί, μεγαλοεργοδότες που παλεύουν για την επιστροφή στη δραχμή, αίφνης αγάπησαν τον Τσίπρα. Διαβάστε μόνο το πρωτοσέλιδο του σημερινού Βήματος για να καταλάβετε. Ω του θαύματος. Ο διευθυντής Αντώνης Καρακούσης, με εντολή προφανώς του Ψυχάρη γράφει το άρθρο «η ιστορική ευκαιρία της Αριστεράς». Αίφνης το Βήμα βάφτηκε κόκκινο και μαζί του ακολουθούν κι άλλοι. Ακούμε για παράδειγμα ότι το Mega των Μπόμπολα, Ψυχάρη, Βαρδινογιάννη, αναζητά «αριστερό» σχολιαστή και έκανε πρόταση στον Θανάση Καρτερό να πάει.  Οι μεγαλονταβατζήδες της παραδοσιακής ενημέρωσης και οι νεόκοποι εκδότες ετοιμάζονται για την επόμενη ημέρα. Δείτε ας πούμε που δίνει συνέντευξη σήμερα ο Τσίπρας και λέει τη μεγάλη σοφιστεία «δεν θα βάλω γραβάτα αν γίνω πρωθυπουργός». Φυσικά στην Real που του έκανε πολύ καλό σέρβις τα τελευταία δύο χρόνια. Και που δίνει την πρώτη συνέντευξή προεκλογικά; Στον Νίκο Χατζηνικολάου και το Star.
Όλοι καταλαβαινόμαστε που πάει το πράγμα. «Χωριό που φαίνεται κολαούζο δε θέλει», λέει ο λαός. Και λέει και κάτι άλλο: «Το φίδι πρέπει να το πατάς από νωρίς στο κεφάλι». Αυτό είναι το λάθος του κ. Σαμαρά. Τα media που τον πολέμησαν ή τον ανέχθηκαν με το ζόρι μπας και επιβιώσουν αν και χρεοκοπημένα, τώρα κάνουν τη μεγάλη στροφή προς τον Αλέξη που έρχεται χωρίς γραβάτα. Γιατί; Μα γιατί κανείς δεν τα πάτησε στο κεφάλι.
Έχει όμως ο καιρός γυρίσματα για τους νταβατζήδες των μέσων ενημέρωσης που χρωστάνε της Μιχαλούς. Το πλήρωμα του χρόνου θα έρθει κι όχι από τον Τσίπρα που τα έχει βρει μαζί τους."