ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Σαμαράς: Τέτοια ώρα είναι το καλύτερο σεξ...

Οταν ο Aντώνης απέκτησε(;) συμπάθειες (ΒΙΝΤΕΟ)

Το είδαμε στις «Αρβύλες» το δράδυ της Δευτέρας και κατόπιν το αναζητήσαμε στο διαδίκτυο. Ο λόγος για το βίντεο που διέρρευσε από «κομμένα» πλάνα τηλεοπτικού σποτ της ΝΔ με πρωταγωνιστή τον Αντώνη Σαμαρά.
Ακούστηκε ότι η διαρροή μάλλον έχει γίνει από τη Συγγρού προκειμένου να τονιστεί, λέει, το ανθρώπινο προφίλ και η αίσθηση του χιούμορ που διαθέτει ο πρόεδρος της ΝΔ. Και είναι πολύ πιθανόν το βίντεο να το έχει δώσει πράγματι η ΝΔ (δεν θα το παραδεχτούν ποτέ), γιατί στο τέλος των πλάνων ο Σαμαράς γίνεται κάπως συμπαθής ακόμη και σε ανθρώπους που ούτε να τον βλέπουν θέλουν (πχ. ο κουμπάρος μου ο δικηγόρος).
Στο συγκεκριμένο βίντεο (δείτε το πιο κάτω) ο σκηνοθέτης  ζητά από τον πρόεδρο της ΝΔ να ξαναπεί τις ατάκες του αλλά να φαίνεται «πιο αισιόδοξος, με χαμογελάκι». «Το 'κανα» απαντά..
    παιχνιδιάρικα ο Σαμαράς.. «Κάπως, αυτό το λίγο πιο ερωτικό που κάνετε» επιμένει ο σκηνοθέτης με τον Σαμαρά να αρχίζει χαζοχαρούμενους μορφασμούς και χαμογελώντας να λέει: «Ναι, ναι τέτοια ώρα είναι το καλύτερο σεξ...».
Δείτε το βίντεο "Tony Samaras - Sexual Healing":

Tony Samaras - Sexual Healing Πηγή: www.lifo.gr
Tony Samaras - Sexual Healing Πηγή: www.lifo.gr
Tony Samaras - Sexual Healing Πηγή: www.lifo.gr