ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Εξω φρενών η Ελλη Στάη με το τρολ του Σαμαρά

Εμφανίστηκε ξανά το τρολ της Συγγρού, Γιώργος Μουρούτης και ξαναχτύπησε μέσω Twitter. Αυτή τη φορά στόχος του ήταν η δημοσιογράφος Ελλη Στάη και η (προεκλογική) παρουσία και τα σχόλια της στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.
«Μπερδεύτηκα. Νόμιζα απόψε ότι η Ελλη Στάη είναι ο Πάνος Σκουρλέτης στο λίγο πιο όμορφο», έγραψε. Φυσικά η Ελλη Στάη αντέδρασε αμέσως κι απάντησε οργισμένα στο «γνωστό τρολ του Μαξίμου»  μέσω ανάρτησης στο TheToc. H δημοσιογράφος που όπως μάθαμε έγινε έξω φρενών με τον διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, κάλεσε τον Σαμαρά να ξεμπερδέψει με τα γαλάζια προβοκατόρικα παπαγαλάκια, ενώ ανέφερε πως καλό θα ήταν και η ΕΣΗΕΑ να πάρει θέση επ’ αυτού.  H απάντηση του ΤheToc, αναφέρει χαρακτηριστικά:..
«Ο Γιωργάκης του Μαξίμου ξανάρχισε τις... Μουρουτιές. Οταν η πολιτική μπερδεύεται με τα τρολ και η επικοινωνία με τους γραφικούς του twitter γεννιούνται οι... Μουρούτηδες... Είδος εν αφθονία στην αχανή… twitterland, που θα προσφερόταν μόνον για χάζι στο νυχτερινό timeline, εάν δεν υπήρχε μία λεπτή και καίρια παράμετρος: Εάν ο κ. Μουρούτης δεν ήταν Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού κι εάν δεν ήταν υπόλογος για κατά συρροή θεσμικά ατοπήματα.(...)
Εάν το πρωθυπουργικό επιτελείο και ο ίδιος ο πρωθυπουργός συμφωνούν και επικροτούν τις «πρακτικές Μουρούτη», είναι δικό τους θέμα. Αν και θα είχε ενδιαφέρον να απαντήσουν γιατί τον ξαναέβγαλαν on air προεκλογικά, αφού για μήνες τον είχαν κλειδώσει στο ντουλάπι και του είχαν απαγορεύσει τις δημόσιες παρεμβάσεις».