ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Το βιβλίο της Σταματίνας και η μικροσκοπική σατέν ρόμπα

Από το βιβλίο της Σταματίνας Τσιμτσιλή (όλως παραδόξως, δεν βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΤ…): «Της έβγαλε την μικροσκοπική σατέν ρόμπα και εξερεύνησε κάθε γωνιά του κορμιού της που φλέγονταν από επιθυμία (...) Τα βογκητά της την στιγμή της ολοκλήρωσης έμοιαζαν με μουσική από ραδιόφωνο που κάποιος είχε ξεχάσει ανοιχτό.. Η Λήδα και ο Ορέστης έμειναν αγκαλιασμένοι για ώρα».
Τη συνέχεια τη φανταζόμαστε όλοι: ο Ορέστης πάτησε το πρώτο από τα τρία κουμπιά της μικροσκοπικής σατέν ρόμπας κι έπιασε ΣΚΑΪ 100.3, για ειδήσεις…
Νίκος Σαρίδης (fb) - πηγή: harddog 

Δείτε και τι έγραφαν πριν από δύο χρόνια οι zoornalistas για ένα άρθρο -παρέμβαση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στα Παραπολιτικά -από τότε είχε διαφανεί ότι η τηλεπαρουσιάστρια έχει πένα και ότι δεν θα αργούσε η ώρα που θα γινόταν και συγγραφέας εκδίδοντας μάλιστα το πρώτο της βιβλίο:
Stamatina's stories: Εκτός από την ανεργία υπάρχουν και οι ιώσεις!..
Πραγματικά έχασαν όσοι δεν διάβασαν το άρθρο-παρέμβαση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην εφημερίδα Παραπολιτικά το περασμένο Σάββατο.
 Ο τίτλος του άρθρου «Το τέρας της ανεργίας» σε προετοιμάζει για βαθυστόχαστες, δύσκολες.. 

Αλλάζει η ώρα την Κυριακή - Tα ρολόγια μία ώρα πίσω

Μην ξεχάσατε:  Από την Κυριακή 26 Οκτωβρίου, θα αρχίσει να ισχύει η χειμερινή ώρα. Ετσι στις 04:00 τα ξημερώματα της Κυριακής οι δείκτες του ρολογιού θα πρέπει να γυρίσουν μία ώρα πίσω και να δείξουν 03:00.
Αυτό σημαίνει ότι θα κερδίσουμε μία ώρα ύπνου, όμως η μέρα θα τελειώνει πιο νωρίς.
Η εισαγωγή του θεσμού της αλλαγής ώρας στην Ελλάδα, όπως και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, έγινε το 1975. Η αλλαγή γίνεται κάθε χρόνο την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου ή του Απριλίου - δεν το ενθυμούμεθα ακριβώς, (θερινή ώρα - μια ώρα μπροστά) και την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου (χειμερινή ώρα - μια ώρα πίσω),..

Τι εξυπηρετεί η αργία την Τρίτη για τις αθλητικές;

Η Τρίτη, 28 Οκτωβρίου, είναι μία από τις όχι συχνές φορές που οι αθλητικοί συντάκτες θα... αργήσουν ανήμερα μιας αργίας και όχι την προηγούμενη.
Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ είχε αφήσει ανοικτό (όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια) την ημέρα που δεν θα εκδίδονταν οι εφημερίδες, αναφέροντας μόνο ότι όσοι εργαστούν «θα λάβουν το 1/25 των καταβαλλομένων αποδοχών με τη νόμιμη προσαύξηση, λόγω της αργίας».
Την απόφαση για την ημέρα έκδοσης παίρνουν οι ίδιοι οι εκδότες, ανάλογα με την αγωνιστική αθλητική επικαιρότητα και τι εξυπηρετεί κυκλοφοριακά.
Τελικά αποφασίστηκε η αργία να γίνει Τρίτη (και όχι Δευτέρα) μολονότι εκείνη τη μέρα θα.. 

Ελπιζουμε ότι ο Ντινόπουλος δεν θα ζητήσει βοήθημα ανεργίας

O υπουργός Ντινόπουλος σε νεαρή ηλικία σε κάποιο νησί των Κυκλάδων
ΕΣΗΕΑ: Άπλετο φως στην υπόθεση απαιτούν ο Κλάδος, η κοινωνία και οι εκατοντάδες άνεργοι δημοσιογράφοι

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με μεγάλη έκπληξη πληροφορήθηκε ότι ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Αργύρης Ντινόπουλος υπέβαλε αίτημα διακανονισμού των οφειλών του στον κλάδο ασθενείας του ΕΔΟΕΑΠ, αποσύροντας προγενέστερο αίτημά του να υπαχθεί στην προαιρετική ασφάλιση του Οργανισμού, η οποία απευθύνεται στους ανέργους συναδέλφους. Όπως έγινε γνωστό από σχετική ανακοίνωση του ΕΔΟΕΑΠ ο κ. Ντινόπουλος από το έτος 2008 δεν κατέβαλε εισφορές στον ΕΔΟΕΑΠ και για τον λόγο αυτό ζήτησε ρύθμιση των οφειλών του. Αυτό, βέβαια, δεν τον εμπόδισε να κάνει χρήση των Υπηρεσιών Υγείας του Οργανισμού επί έξι συναπτά έτη, χωρίς να αισθανθεί την παραμικρή..

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Το ρετρό ταιριάζει στον Ψυχάρη

Ανοδο σημείωσαν τα κυριακάτικα φύλλα την Κυριακή που μας πέρασε. Συνολικά οι 18 εφημερίδες (χωρίς τις αθλητικές), που λογίζονται ως κυριακάτικες, πούλησαν 526.790 φύλλα (33.000 περισσότερα σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα).
Πρώτη εφημερίδα σε κυκλοφορία ήταν (και πάλι) το Πρώτο Θέμα με 125.270 φύλλα και τελευταία «Ο Λόγος της Κυριακής με... 70 φύλλα.
Εντυπωσιακή ήταν η κυκλοφοριακή άνοδος του Βήματος που με τα παραμύθια του (Θεία Λένα, Αισώπου μύθοι κλπ)  πούλησε περί τις 30.000 φύλλα περισσότερα από την προηγούμενη Κυριακή και πέρασε στη δεύτερη θέση με 109.111 φύλλα. Θυμίζουμε ότι το ΒΗΜΑ του Ψυχάρη είχε σημειώσει υψηλές κυκλοφοριακές επιδόσεις κι όταν έβαζε επί βδομάδες..

Ο Φώτης Σιούμπουρας στη θέση Κώνστα στο Παρασκήνιο

Αλλαγές και εσωτερικές ανακατατάξεις στη διεύθυνση της εβδομαδιαίας πολιτικής  εφημερίδας  «Παρασκήνιο».
Ο εκδότης Νίκος Καραμανλής αποφάσισε να αναθέσει την διεύθυνση της εφημερίδας στον παλαίμαχο, έμπειρο δημοσιογράφο Φώτη Σιούμπουρα.
Ο Σιούμπουρας, μέχρι πρότινος σύμβουλος διοίκησης του «Παρασκηνίου», έχει διατελέσει διευθυντικό στέλεχος στην ιστορική Απογευματινή (στην προ Σαραντόπουλου εποχή) και θεωρείται από πολλούς ότι μπορεί να δώσει περαιτέρω ώθηση στην εφημερίδα του Ν. Καραμανλή.
Ο τέως διευθυντής Χρήστος Κώνστας παραμένει στο δυναμικό της  εφημερίδας ως επικεφαλής..

Tι αποφάσισε ο ΕΔΟΕΑΠ για το θέμα Ντινόπουλου

Με αφορμή δημοσιεύματα αλλά και ανακοινώσεις του βουλευτή και Υπουργού Εσωτερικών κ. Αργύρη Ντινόπουλου το Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ επισημαίνει τα ακόλουθα:
1. Ο κ. Ντινόπουλος υπέβαλε την 27/6/2013 αίτημα το οποίο αναφέρει : «Σας παρακαλώ να ανακαλέσετε την αίτησή μου για προαιρετική ασφάλιση και να προβείτε σε διακανονισμό των οφειλών μου στον κλάδο ασθενείας». Την ίδια ημέρα, μέσω εκπροσώπου του, υπέβαλε αίτημα για ασφάλιστρο ανεργίας το οποίο υπέγραψε  αντ’ αυτού ο εκπρόσωπός του. Για να υποβληθεί το συγκεκριμένο αίτημα θα πρέπει να συνοδεύεται και από συγκεκριμένα δικαιολογητικά. Στην προκειμένη περίπτωση υποβλήθηκαν μαζί με το αίτημα συμπληρωμένα και υπογεγραμμένα από τον κ. Ντινόπουλο «Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης» και το τελευταίο εκκαθαριστικό του σημείωμα.
2. Στην υπεύθυνη δήλωση η οποία συνυπεβλήθη με την αίτηση ασφαλίστρου ανεργίας την οποία υπογράφει ο ίδιος ο κύριος Ντινόπουλος αναφέρει μεταξύ άλλων ότι : «Οι εισφορές σε ασφαλιστικά ταμεία είναι από την αυτασφάλιση που πληρώνω στον ΕΔΟΕΑΠ και το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ». Ο κ. Ντινόπουλος ουδέποτε από το 2008 κατέβαλε εισφορές στον ΕΔΟΕΑΠ. Παρά το γεγονός αυτό..

Που παραπέμπουν οι Σφίγγες της Αμφίπολης

Μοιάζουν με αυτές που βρέθηκαν στο Σεράπειο στην Αίγυπτο...

Nέα ερωτήματα προκύπτουν μετά την ανακάλυψη της κεφαλής της μίας από τις δύο Σφίγγες, που κοσμούσαν την είσοδο του τάφου στον λόφο Καστά στην Αμφιπολη. Το κεφάλι της ανατολικής (δεξιάς, κοιτάζοντας από έξω προς τα μέσα) Σφίγγας, επαναφέρει το σενάριο της εισβολής τυμβωρύχων στον Τύμβο Καστά. Είναι προφανές ότι το κεφάλι της Σφίγγας δεν θα μπορούσε να έχει τοποθετηθεί εκεί κατά τη διάρκεια της κατασκευής του μνημείου. Το πιθανότερο είναι ότι μεταφέρθηκε σε δεύτερο χρόνο και αφού είχαν συντελεστεί καταστροφές στο εσωτερικό του Τύμβου, από φυσικές ή μη αιτίες. Επιπλέον το κεφάλι αφέθηκε μπροστά στο κατώφλι του ταφικού..

Γιατί οι Νονοί θα χρειάζονται πάντα τα συστημικά media

Και οι τελευταίοι έσονται πρώτοι 

Υπάρχει κάτι ανήμερο μέσα στον πλούσιο, που δεν τον αφήνει να απολαύσει τη ζωή του με ησυχία. Όταν έχει τον πλούτο, θέλει τη δύναμη. Κι όταν αποκτήσει τη δύναμη, θέλει τον στέφανο της αρετής.
Ο Νονός (τα ομηρικά έπη του καπιταλισμού) το δείχνει αναλυτικά και έξοχα. Ο γκάγκστερ δεν ησυχάζει, παρά μόνο όταν πατήσει πόδι στο Βατικανό. Ο αγράμματος στην Ακαδημία κ.ο.κ. Στη διψασμένη πορεία του βρίσκει (με το αζημίωτο) πολλούς εύκαιρους συνεργάτες. Δημοσιογράφους (ει δυνατόν, «άτεγκτους»), εφημερίδες (ει δυνατόν, «έγκριτες»), δημοσιοσχεσίτες (ει δυνατόν, αόρατους).
Κανείς δεν του αντιστέκεται. Στο πρώτο νεύμα του, περίπου όλοι κλίνουν το γόνυ.
Υπάρχει, όμως, ένα καινούργιο πράγμα που όχι μόνο δεν γονατίζει, αλλά και ρίχνει ξύλο κανονικά:..

Ο Λάκης δεν πιάνεται φίλος...

Ρωτήστε τη Δήμητρα (Λιάνη) και τον Χρήστο (Ρούσσο)

Διάβασα κι εγώ το άρθρο του προέδρου Βαγγέλλη στα ΝΕΑ και δεν μπορώ να μην αντιγράψω, για ευνόητους λόγους, το ακόλουθο απόσπασμα:
Πρόκειται για μια γνήσια «αντισυστημική» και «αντισυμβατική» προσέγγιση που επιτρέπει σε ορισμένους πάμπλουτους χομπίστες (με τα χρήματα στο εξωτερικό και τις πιθανές ζημιές στην Ελλάδα) να διασκεδάζουν την ανία τους εις βάρος των πολιτών, και μάλιστα των πιο αδύναμων, υπό τις ιαχές ορισμένων αμετανόητων «λαθρεμπόρων επιρροής» που νομίζουν ότι το 2014 είναι όπως ήταν το 2004”. Καλή, εξαιρετική η φωτογραφία της αγαπημένης Γιάννας. (...)
Αντιθέτως δεν έχω να πω τίποτε για τον γνωστό γελωτοποιό Λάκη, ο οποίος έδωσε πραγματικά..

Ένας πρύτανης με στολή υπομοιράρχου

Ξοδεύουν το μελάνι και το σάλιο τους όσοι τα τελευταία εικοσιτετράωρα ανακάλυψαν πως τα πανεπιστήμια έχουν καταντήσει χωματερές και επιχειρούν να μας πείσουν πως για την κατάντια αυτή υπεύθυνοι είναι, τάχα μου, κακομαθημένοι και βρομιάρηδες φοιτητές και άτομα ξένα στην ακαδημαϊκή κοινότητα. Φαντασιώνονται όλοι τους πανεπιστημιακά ιδρύματα με τη μορφή λόχου διοικήσεως και στο πλευρό τους ακαδημαϊκούς πρόθυμους να αντικαταστήσουν την τήβεννο με τη στολή του υπομοιράρχου της Ελληνικής Βασιλικής Χωροφυλακής.
Ξεχνούν ηθελημένα όλοι αυτοί, οι θιασώτες του άκρατου φιλελευθερισμού της εκπαίδευσης, πως..

Πέθανε ο δημοσιογράφος Τριαντάφυλλος Δραβαλιάρης

Αύριο η κηδεία του
 
Σε ηλικία 59 ετών και μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, πέθανε ο δημοσιογράφος Τριαντάφυλλος Δραβαλιάρης. Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε συγκίνηση στο δημοσιογραφικό κόσμο.
H κηδεία του θα γίνει αύριο Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου, στις 14.00 από τον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στο Α’ Νεκροταφείο. Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να διατεθούν στην Οργάνωση «Γιατροί Χωρίς Σύνορα».
Ο Τριαντάφυλλος Δραβαλιάρης γεννήθηκε στο Κιλκίς το 1955. Η Μεταπολίτευση τον βρίσκει φοιτητή στην Πάντειο.Συμμετέχει δραστήρια στο φοιτητικό κίνημα της εποχής του και, από το 1977 έως το 1985, είναι γενικός γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΦΕΕ, ως επικεφαλής της ισχυρότερης συνδικαλιστικής παράταξης της εποχής: της Πανσπουδαστικής.
Υπήρξε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, από το οποίο και αποχώρησε όταν ο Περισσός διέρρηξε τη σχέση του με τον Συνασπισμό της Αριστεράς.
Εργάστηκε ως πολιτικός συντάκτης στις εφημερίδες "Ριζοσπάστης" και "Αυγή", ως σύμβουλος..

Ο «ψεύτης υπουργός» κ. Ντινόπουλος

Tι του καταλογίζουν και τι απαντάει ο υπουργός Εσωτερικών για το θέμα του ΕΔΟΕΑΠ

Κόλαφος η απόφαση του επικουρικού ταμείου των δημοσιογράφων για τον υπουργό Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλο που τον υποχρεώνει να καταβάλει περίπου 30.000 ευρώ, τα οποία δεν πλήρωσε εξαπατώντας τον ΕΔΟΕΑΠ.
Μπορεί ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος να εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της «Εφημερίδας των Συντακτών» για το δημοσίευμα που είχε να κάνει με την αίτησή του να απαλλαχθεί από το μεγαλύτερο μέρος των οφειλών του στον φορέα περίθαλψης των δημοσιογράφων και να απέστειλε εξώδικη δήλωση διαμαρτυρίας στην εφημερίδα, ωστόσο φαίνεται πως τα στοιχεία δεν είναι με το μέρος του.
Λίγες ώρες, λοιπόν, μετά το εξώδικο και την απειλή κατάθεσης μήνυσης από τον υπουργό Εσωτερικών, η υπόθεσή του κρίθηκε αρμοδίως από το Δ.Σ. του Ενιαίου Δημοσιογραφικού.. 

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Μαύρα, μπόνους και τώρα απολύσεις στον Ελεύθερο Τύπο

Συνεχίζονται τα εργοδοτικά αίσχη στην εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος" όπου ακόμη δεν έχει κοπάσει ο θόρυβος για τα σκανδαλώδη μπόνους προς τους... ημετέρους εργοδοτικούς. Ο λόγος για την ομάδα των περιπου είκοσι ατόμων, που αμείβονται με «μαύρα», «έξτρα» και «μπόνους» τα οποία προστίθενται στις μισθοδοσίες και σε κάποιες περιπτώσεις υπερτριπλασιάζουν τους μισθούς τους! Στην ομάδα αυτή περιλαμβάνονται διευθυντικά στελέχη, αρχισυντάκτες, στελέχη εμπορικού, κάποιοι δημοσιογράφοι και τεχνικοί, αλλά και οι ιδιοκτήτες του «Ελεύθερου Τύπου», που απολαμβάνουν κανονική ασφάλιση και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στον ΕΔΟΕΑΠ!
Παρά τις προειδοποιήσεις της ΕΣΗΕΑ για την περίφημη αυτή λίστα ο εκδότης του Ελεύθερου..

Το succes story των εκδοτών στη Μακεδονία

Πήραν λεφτά από το κράτος, θέλουν να φουντάρουν την εταιρεία, φτιάχνουν άλλη με ενοικιαζόμενους...

Το succes story των εκδοτών στη μνημονιακή Ελλάδα δεν έχει τέλος, ούτε και πάτο. Ένα από τα πετυχημένα παραδείγματα "ανάπτυξης" είναι αυτό της εφημερίδας "Μακεδονία".
Η οποία πήρε 10 εκατ. ευρώ από τον κρατικό κορβανά, ζεστά λεφτά των Ελλήνων Πολιτών από τον κρατικό προϋπολογισμό και όχι ενισχύσεις ΕΣΠΑ, κ.λ.π. για να "αναπτυχθεί".
Αντί για αυτό μπαίνει στο άρθρο 99 και πτωχεύει επειδή θέλει να γλυτώσει τα λεφτά που χρωστάει στους εργαζόμενους και τα ταμεία εδώ και μερικά χρόνια. Με τους άλλους προμηθευτές της, τα..

Ποιος δίνει εντολές στους «αταίριαστους» Ντσούνο-Κούτρα;

Να είναι πιο «καταγγελτικοί» και πιο αιχμηροί στην παρουσίαση της τηλεοπτικής τους εκπομπής είναι η εντολή «άνωθεν» που έλαβε το δίδυμο Γιάννη Ντσούνου και Χρήστου Κούτρα. Το ντουέτο των πολιτικών «αταίριαστων», που επένδυσε περισσότερο στην πιο χαλαρή ενημέρωση, φαίνεται πως δεν έχει εκπληρώσει τις αναμενόμενες προσδοκίες τηλεθέασης και γι’ αυτό η σύσταση είναι η γνώριμη συνταγή.
«Να είστε πιο σκληροί και να καταγγέλλετε τους πάντες», ήταν πάνω-κάτω το μήνυμα που τους ήρθε, το οποίο πάντως δεν ταιριάζει με το στυλ, τη φυσιογνωμία και τον χαρακτήρα των δύο..

Μείωσε την παρουσία του στον ΣΚΑΪ ο Σταμάτης Μαλέλης

Όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο απομακρύνεται από τα καθημερινά του καθήκοντα στον ΣΚΑΪ o Σταμάτης Μαλέλης, ο οποίος έχει μειώσει τις ώρες παρουσίας του στον σταθμό. Τις Παρασκευές πλέον είναι σαν να μην υπάρχει στο τηλεοπτικό κανάλι, ενώ το τελευταίο διάστημα απουσιάζει και κάποιες Πέμπτες.
Η αποστασιοποίησή του είναι σαφέστατη και, μάλιστα, οι ρεπόρτερ και οι αρχισυντάκτες απευθύνονται όλο και περισσότερο στη Λία Παρασκευά για κάθε θέμα που εμπίπτει στην αρμοδιότητα της Διεύθυνσης Ειδήσεων.
Την ίδια ώρα, η Σία Κοσιώνη πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς απετράπη η πιθανότητα συνεργασίας του σταθμού με την Ελλη Στάη, αν και η ίδια όπου σταθεί κι όπου βρεθεί λέει πως δεν είχε κανένα πρόβλημα να συνεργαστεί με τη γνωστή δημοσιογράφο, αν εκείνη κατηφόριζε προς Φάληρο μεριά. «Μην την ακούτε. Στη μία ρόδα..

Την επόμενη εβδομάδα στον εισαγγελέα ο δήμαρχος Χαλανδρίου...

... γιατί «δεν έδωσε» 200 οικογένειες στους κεφαλοκυνηγούς

Προθεσμία για την επόμενη Τετάρτη πήρε από τον εισαγγελέα Εφετών ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, ο οποίος καλείται «να εξετασθεί ανωμοτί και να παράσχει εξηγήσεις», επειδή μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου αρνήθηκε να παραδώσει στοιχεία για τη δήθεν αξιολόγηση και για τον «επανέλεγχο» των συμβάσεων των υπαλλήλων του Δήμου, που αποτελούν πρόσχημα για απολύσεις.
«Οδηγούμαι στη δικαιοσύνη γιατί δεν έδωσα 200 οικογένειες στους κεφαλοκυνηγούς» δήλωσε ο Σ. Ρούσσος, τονίζοντας πως από τα 564 δικαιολογητικά που έχουν αποσταλεί από το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης έχουν ελεγχθεί ήδη τα 170 και η διαδικασία συνεχίζεται κανονικά.
Σημειωτέον ότι η σχετική ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Χαλανδρίου,..

O Λάκης της Γιάννας και ο «λουστράκος της εξουσίας»

Λαζόπουλος για Θεοδωράκη: Κρίμα που δεν τον γνώρισε ο Ντοστογιέφσκι, πριν γράψει τον «Ηλίθιο»

 Βεντέτα άνοιξε ανάμεσα στον Σταύρο Θεοδωράκη και τον Λάκη Λαζόπουλο. Ο σατιρικός ηθοποιός είχε πει την Κυριακή σε συνέντευξή του  ότι «ο Σταύρος μοιάζει πιο χαζός και από τον Γιωργάκη (Παπανδρέου)» ενώ ο ιδρυτής του Ποταμιού απάντησε μέσω protagon βάζοντας στο ίδιο τσουβάλι τους «αντισυστημικούς Λάκη και Γιάννα Αγγελοπούλου που... επαναστατούν μαζί».
H εξομοίωση με τη Γιάννα και ο ειρωνικός παραλληλισμός μάλλον ενόχλησαν και εξόργισαν τον Λαζόπουλο που έσπευσε, από το «Αλ Τσαντίρι» το βράδυ της Τρίτης, να χαρακτηρίσει τον Σταύρο Θεοδωράκη, «υπάλληλο του Σαμαρά» και «λουστράκο της εξουσίας».
Μάλιστα ο Λαζόπουλος τον παραλλήλισε με τον Άδωνι Γεωργιάδη, λέγοντας πως «έχουν βγει από.. 

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Στις 20 Νοεμβρίου στον «αέρα» η μεγαλύτερη ψηφιακή μπίζνα στην Ελλάδα

Λάτση, Παππάς, Χανδρή και Μάρης συνεργάζονται για την Huffington Post Greece

«Το παράθυρο της διεθνούς ειδησεογραφίας στην Ελλάδα και των ελληνικών εξελίξεων στον κόσμο, έρχεται να ανοίξει η ελληνική έκδοση της Huffington Post που στις 20 Νοεμβρίου 2014 ξεκινάει τη λειτουργία της, ως η πιο πρόσφατη έκδοση της βραβευμένης με Pulitzer πρωτοποριακής πλατφόρμας ειδήσεων και ψυχαγωγίας, Huffington Post».
Αυτό αναφέρει σχετικό δελτίο τύπου που σημειώνει ότι το ελληνικό portal της Huffington Post δημιουργήθηκε με τη συνεργασία της Μαριάννας Λάτση (της γνωστής οικογενείας), του εφοπλιστή Πέτρου Παππά, της Ευγενίας Χανδρή (της γνωστής οικογενείας κι αυτή - καράβια, ξενοδοχεία κλπ) και του Δημήτρη Μάρη της 24MEDIA («ο μεγαλύτερος Όμιλος ψηφιακής ενημέρωσης στην Ελλάδα αποτελεί τον media partner στον οποίο η Αmerica On Line (AOL) εμπιστεύτηκε αυτό το πρωτοπόρο εγχείρημα στην Ελλάδα»).
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η κοινή δήλωση των συντελεστών αυτής της..

Χωρίς τον Γιάννη Φιλίππου το περιοδικό Homme...

Aποχώρησε από το Homme ο Γιάννης Φιλίππου και ο μέχρι πρότινος αρχισυντάκτης του περιοδικού βρίσκεται πλέον εκτός του εκδοτικού Οργανισμού «Πήγασος».
Ο Γιάννης Φιλίππου ήταν ο άνθρωπος που προσέδωσε τη δημοσιογραφική ταυτότητα και το θεματικό ύφος του περιοδικού δημιουργώντας ένα έντυπο με χαρακτήρα και με τη δική του διακριτή προσωπικότητα, κάτι που έκανε το Homme να ξεχωρίζει.
Δεν είναι τυχαίο ότι το Homme ήταν από τα τελευταία αντρικά περιοδικά -και το τελευταίο ως ένθετο εφημερίδας- που είχαν απομείνει, ενώ έχαιρε της μεγάλης εκτίμησης και..

Μεθοδεύσεις για πλήρη κατάργηση των συλλογικών διαπραγματεύσεων

Τη νέα κυβερνητική παρέμβαση στο σύστημα των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.). Επινοώντας τεχνάσματα προκειμένου να παραβιάζεται η συνταγματική υποχρέωση για την έκδοση διαιτητικής απόφασης, όταν δεν επιτυγχάνεται συμφωνία για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, η Κυβέρνηση κατήργησε και πάλι τη Διαιτησία τρεις μήνες μετά την ακύρωση της Π.Υ.Σ. 6 /28-2-2012 από το ΣτΕ, που δέχθηκε αίτηση ακύρωσης που άσκησε η Π.Ο.Ε.ΣΥ, η οποία πρωτοστάτησε σ’ αυτόν τον αγώνα μαζί με τη ΓΣΕΕ και άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις.
Στην πραγματικότητα, μετετράπη σε δικαστική διαφορά η διαδικασία των συλλογικών διαπραγματεύσεων, καθώς μετά την απόφαση που εκδίδει ο διαιτητής, αποφαίνεται για την..

Αδικαιολόγητη και παράνομη η εμμονή του Ρ/Σ της Εκκλησίας με την Αντωνέλου

Οι δικαστικές αποφάσεις πρέπει να γίνονται σεβαστές από όλους. Αυτό τονίζει η ΕΣΗΕΑ που  καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την αδικαιολόγητη και παράνομη εμμονή του διευθυντή του Ρ/Σ της «Εκκλησίας της Ελλάδος», Αλέξανδρου Κατσιάρα, να μην συμμορφώνεται σε εκτελεστή δικαστική απόφαση που επιβάλει την απασχόληση της δημοσιογράφου Θεοδοσίας Αντωνέλου, της οποίας η απόλυση ακυρώθηκε από την Δικαιοσύνη.H EΣΗΕΑ υπενθυμίζει ότι οι δικαστικές αποφάσεις πρέπει να γίνονται σεβαστές από όλους και οι υπεύθυνοι να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους. Είναι θλιβερό το φαινόμενο να οδηγούνται σε αστυνομικά τμήματα δημοσιογράφοι, οι οποίοι ουδεμία ευθύνη φέρουν για τις ατυχείς επιλογές της διεύθυνσης. Δείτε τι έγραφαν σχετικά με το θέμα οι zoornalistas:..

Ο Νίκος Κιάος αντιμέτωπος με την αστυνομική αυθαιρεσία

Ενα ακόμη κρούσμα αστυνομικής βίας σημειώθηκε την Κυριακή με αυτόπτη μάρτυρα έναν παλαίμαχο δημοσιογράφο: στη συμβολή των οδών Καλλιδρομίου και Εμμανουήλ Μπενάκη ομάδα δέκα αστυνομικών είχαν ακινητοποιήσει νεαρό με το πρόσωπο στον τοίχο και τα χέρια ανοικτά, υποτίθεται για να του κάνουν έρευνα, ενώ την ίδια στιγμή τον κλωτσούσαν και τον κτυπούσαν άνευ λόγου και αιτίας.
Ο δημοσιογράφος και πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Νίκος Κιάος που είδε το περιστατικό παρενέβη και ζήτησε από τους εμπλεκόμενους αστυνομικούς να σταματήσουν την βάναυση συμπεριφορά τους έναντι του ακινητοποιημένου νεαρού. Το αποτέλεσμα ήταν οι ίδιοι αστυνομικοί να απειλήσουν με προσαγωγή τον Νίκο Κιάο, ακόμη και όταν αυτός τους επέδειξε τη δημοσιογραφική του ταυτότητα.
Ο δημοσιογράφος που ήρθε αντιμέτωπος με την αστυνομική βία και αυθαιρεσία κατήγγειλε..

ΣΚΑΪ: αντιδράσεις για τις κάμερες στους χώρους εργασίας

Το προηγούμενο με τον Ψυχάρη στη Μιχαλακοπούλου

Πολλές και άκρως δικαιολογημένες οι αντιδράσεις στο συγκρότημα Αλαφούζου για την τοποθέτηση καμερών και εντός των εγκαταστάσεων του ΣΚΑΪ στο Φάληρο, με επίκληση θεμάτων ασφαλείας.
Η ιδιοκτησία έχει επιβάλλει αυστηρότατα μέτρα φρούρησης του κτιρίου τοποθετώντας έξτρα κάμερες και επιπλέον σεκιουριτάδες. Οι αντιδράσεις προκλήθηκαν, όπως γράφει το enimerosi24, μετά την πυκνή εγκατάσταση καμερών εντός του κτιρίου και των διαδρόμων που κυκλοφορούν οι εργαζόμενοι, δηλαδή σε κάθε πιθανό και απίθανο σημείο εντός των εγκατάστασεων του κτιρίου.
Η τοποθέτηση καμερών παρακολούθησης εντός των χώρων εργασίας, όσο και να θέλουν κάποιοι..

Οι επαναστάτες Λάκης, Γιάννα και Σταύρος

«Ο Σταύρος Θεοδωράκης όπως και η Χρυσή Αυγή, είναι ένα παράρτημα κατασκεύασμα του συστήματος. Πιο εγκάθετοι πεθαίνεις (...) Ο Σταύρος μοιάζει πιο χαζός κι από τον Γιωργάκη». Αυτά είπε την Κυριακή ο Λάκης Λαζόπουλος σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα» και η απάντηση από το Ποτάμι ήρθε μέσα από το protagon.
H Λίνα Παπαδάκη, στενή συνεργάτιδα του Θεοδωράκη και επικεφαλής του γραφείου τύπου του Ποταμιού, με άρθρο της στο παλιό σάιτ του Σταύρου, επιτίθεται στην Λάκη Λαζόπουλο ταυτίζοντάς τον με τη Γιάννα Αγγελοπούλου η οποία έκανε κάθε πικραμένο να γελάσει καθώς με συνέντευξή της στην Καθημερινή ξεκαθάρισε ότι... είναι «απέναντι στο σύστημα»!..
Στο άρθρο της η Παπαδάκη ειρωνεύεται τον Λαζόπουλο και την Αγγελοπούλου και τους εμπλέκει με τον Αλέξη Τσίπρα (χωρίς να τον ονοματίζει) αναφέροντας χαρακτηριστικά:
«Οι δύο πιο γνωστοί αντισυστημικοί της χώρας αγαπούν τις φωτογραφίσεις, την καλή ζωή και τη Μύκονο. Ο λαός τους γνωρίζει με τα μικρά τους ονόματα και τους φωνάζει η Γιάννα και ο Λάκης..

Συλλήψεις και μπλακ αουτ στον Σταθμό της Εκκλησίας!

Ενεργοποιήθηκε η ποινική διαδικασία για την επαναπρόσληψη απολυμένης που δικαιώθηκε από τα δικαστήρια

Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός της  Εκκλησίας μετέδιδε την Κυριακή το πρωί από τη Λαμία, αλλά στις  εγκαταστάσεις του στην οδό Αθηνάς 30 είχε ήδη μπει η Αστυνομία.! Και δεν μεταδίδονταν ούτε δελτία ειδήσεων ούτε ενημερωτικές εκπομπές. Ο λόγος; Η πρώτη απολυμένη από το Σταθμό της Εκκλησίας δημοσιογράφος που είχε κερδίσει την αγωγή της και η απόλυση της ακυρώθηκε με την 2811/2014 Απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών εμφανίσθηκε για να αναλάβει υπηρεσία. Ο Σταθμός της Εκκλησίας είχε ζητήσει με ασφαλιστικά μέτρα να μην εκτελεσθεί η απόφαση μέχρι να συζητηθεί η έφεση του, αλλά το αίτημα του για προσωρινή αναστολή απορρίφθηκε. Κατόπιν τούτου εμφανίσθηκε η απολυμένη δημοσιογράφος για να αναλάβει τα καθήκοντα της. Ο Διευθυντής του Σταθμού κ. Αλ. Κατσιάρας απουσίαζε στην Κωνσταντινούπολη και η απολυμένη δημοσιογράφος δια του δικηγόρου της κ. Ευάγγελου Γεωργακόπουλου, κατέθεσε μήνυση εναντίον του για παραβίαση..

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Που είναι η Οντίν;

Mόλις την περασμένη Πέμπτη με απόφαση του ΔΣ της ΝΕΡΙΤ, εγκρίθηκε η πλήρωση 59 θέσεων δημοσιογράφων  με Σύμβαση Εργασίας Αορίστου Χρόνου. Ανάμεσα στους δημοσιογράφους  που προσελήφθησαν αντικείμενο «Σύνταξη – Παραγωγή Ειδήσεων – Εκπομπών», ήταν και η Οντίν Λιναρδάτου και μάλιστα με πολλά μόρια -ήταν στην έβδομη θέση μετά τον Προκόπη (Δούκα) Καθαροσπόρη.
Το πρόβλημα όμως με την δημοσιογράφο είναι ότι το τελευταίο διάστημα έχει εξαφανιστεί από το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής καθώς όπως λένε πολλοί συνάδελφοί της έχουν να την δουν από τότε που κόπηκε η εκπομπή της. Εάν ισχύει αυτό τότε σίγουρα υπάρχει μια πολυ καλή δικαιολογία: η Δήμητρα Οντίν Λιναρδάτου βοηθάει το..

Η διάτρητη συνδικαλιστική «ομπρέλα» και τα μπαλώματα

Ανακοίνωση του "ΜΕΤΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ" με αφορμή την εκλογή νέας διοίκησης στο ΔΣ της ΠΟΕΣΥ:

Όσοι συνταχτούν με τις «δυνάμεις των προθύμων», θα μας βρουν απέναντί τους!
Με τη βαθιά συντηρητική στροφή που σημειώθηκε κατά τον σχηματισμό του προεδρείου στο νέο ΔΣ της ΠΟΕΣΥ προαναγγέλλεται ουσιαστικά η χαλάρωση και των τελευταίων αμυντικών γραμμών του κλάδου εκ μέρους της νέας συνδικαλιστικής πλειοψηφικής ομάδας της Ομοσπονδίας, απέναντι στη βάρβαρη αντεργατική, αντιασφαλιστική κυβερνητική επέλαση. Η μη εκλογή ταμία και οργανωτικού γραμματέα κατά την πρώτη απόπειρα σχηματισμού πλήρους προεδρείου, πέρα από τη σαφή πολιτική αποδοκιμασία εμπεριέχει απλώς και την προσωρινή «αρρυθμία» ενός ετερόκλητου μπλοκ εξουσίας.
Οι δυνάμεις που εκλαμβάνουν τη γενικευμένη κυβερνητική επίθεση κατά των δικαιωμάτων των εργαζομένων στα ΜΜΕ ως «φυσικό φαινόμενο» περιγράφοντάς το ως «καταιγίδα που χτύπησε τον κλάδο», θα κληθούν να…

Νόμο αλά Κίρχνερ για τα ΜΜΕ ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ

@ Νόμο αλά Κίρχνερ για τα ΜΜΕ ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή κατά της συγκέντρωσης των μεγάλων ΜΜΕ στα χέρια λίγων επιχειρηματιών. Ο νέος νόμος (αντίστοιχος με τον «βασικό μέτοχο» του Παυλόπουλου για τους Μπομπολαίους) θα έχει σύνδεση πιθανότατα με την Επιτροπή Ανταγωνισμού, ενώ θα περιλαμβάνει πλήρες περιουσιολόγιο των μετόχων, ώστε όλοι να γνωρίζουν τι κάνει ποιος και πού...

@ Στο πιεστήριο της "Καθημερινής" θα τυπώνεται η εφημερίδα "Αγορά", που ετοιμάζει ο Νίκος Χατζηνικολάου... Στη νέα εφημερίδα ξεκινά αρθρογραφία κι ο Νίκος Παπανδρέου...

@ Ρολά κατεβάζει η Selena, πρώην εταιρεία του Γιάννη Φιλιππάκη. Η εκδοτική εταιρεία κλείνει τα περιοδικά "TV Box", "Parents" κ.ά. την ίδια ώρα που οι εργαζόμενοι περιμένουν τα λεφτά τους από.. 

Ο Τζον, ο ψόφιος γάιδαρος και oι «αγορές»

Ο Τζον πήγε στο Τέξας και αγόρασε από ένα αγρότη ένα γάιδαρο, έναντι του ποσού των 100 δολαρίων.
Ο αγρότης συμφώνησε να τον παραδώσει την άλλη μέρα.
Την επομένη ημέρα ο αγρότης του λέει: «Συγγνώμη αλλά έχω άσχημα νέα, ο γάιδαρος ψόφησε».
Ο Τζον απάντησε: «Δεν πειράζει, δώσε τα λεφτά μου πίσω».
Ο αγρότης του λέει: «Δεν μπορώ να το κάνω, γιατί ήδη τα έχω ξοδέψει».
Ο Τζον δεν τα χάνει: «Εντάξει, τότε δώσε μου τον ψόφιο γάιδαρο».
Ο αγρότης απορεί: «Τι θα τον κάνεις;» και ο Τζον απαντάει: «Θα τον βάλω σε λοταρία».
Ο αγρότης, με μια δόση ειρωνείας: «Δεν μπορείς να βγάλεις σε λοταρία ένα ψόφιο γάιδαρο»..

Η εκπρόσωπος τάφου και οι αρχαιολόγοι του καναπέ

Πλούσιος, τιμημένος, ματαιόδοξος, θαμμένος στην Αμφίπολη ζητά ονοματεπώνυμο
 
Μετά τις Σφίγγες, οι Καρυάτιδες και τώρα το ψηφιδωτό. Το νέο συμπέρασμα της «αρχαιολογίας του καναπέ» είναι πως το μνημείο στην Αμφίπολη είναι τάφος και μάλιστα μακεδονικός, που ανήκει σε «πλούσιο». Το κοινό σχεδόν απαιτεί να είναι ο Μέγας Αλέξανδρος. Ποιος όμως και γιατί στην Αμφίπολη τόλμησε να κατασκευάσει ένα ταφικό μνημείο που να υπερβαίνει τον τάφο του Φιλίππου;
Θα μπορούσε να είναι ο ίδιος ο Φίλιππος, αν δεν ήταν θαμμένος αλλού κι αν δεν είχε πεθάνει είκοσι-τριάντα χρόνια πριν. Θα μπορούσε κάποιος άλλος -όπως ο Αλέξανδρος ή ο Αντίπατρος ή ο Περδίκκας ή ο Πολυσπέρχοντας να φτιάξουν ένα ταφικό μνημείο για κείνον-, μερικοί μάλιστα βιάστηκαν να δουν το πρόσωπό του στο ψηφιδωτό, αλλά όπως φαίνεται υπάρχει τάφος. Πιθανόν..

Θλιβεροί Γκεμπελίσκοι...

Στη ΝΕΡΙΤ κρύβουν δημοσκόπηση που δίνει διαφορά στο ΣΥΡΙΖΑ 7,5 μονάδες και παρουσιάζoυν μόνο εκείνη του Ψυχάρη, που δίνει τη διαφορά στο 3,9%…

Δοξάστε τους! Το «BBC» του Σαμαρά, με τους θλιβερούς Γκεμπελίσκους τύπου Θωμόπουλου. Ούτε την εποχή της ΥΕΝΕΔ, δεν γίνονταν αυτά.
Αποκρύπτουν – αν είναι δυνατόν - ακόμη και δημοσκοπήσεις, που δείχνουν το ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται με μεγάλη διαφορά και παρουσιάζουν άλλες, που προσπαθούν να κλείσουν την ψαλίδα.
Το δελτίο της ΝΕΡΙΤ στις 6 παρουσίασε μόνο τη δημοσκόπηση του «ΒΗΜΑτος της Κυριακής», που έδειχνε πρώτο κόμμα το ΣΥΡΙΖΑ, με διαφορά 3,9%, αγνοώντας τη δημοσκόπηση της «Καθημερινής» - που έγινε από το πανεπιστήμιο Αθηνών και έδειχνε τη διαφορά στις 7,5 μονάδες.
Αποσιώπησαν ακόμη την δημοσκόπηση των «Παραπολιτικών», σύμφωνα με την οποία η διαφορά.. 

Μπροστά στον Λιάγκα, η Φαίη είναι τουλάχιστον ΕΑΜίτισσα

 «Οσα μου έμαθε η TV 2014 season» - Σταχυολογούμε από το κείμενο του Χρήστου Ξανθάκη στην Κ.Ε:

* Αν έτρεχε στον ιππόδρομο η «Μουρμούρα», τα υπόλοιπα άλογα θα πηγαίναν για σανό.
* Το value for money στον Antenna το πνίξανε στην κούνια.
* Οταν έχεις γράψει τον «Απόκληρο», δεν παριστάνεις τον πανελίστα στο «Music School».
* Κάπου, κάπως, κάποτε, σε κάποιο παράλληλο σύμπαν, ο Πέτρος Κωστόπουλος αναρωτιέται μήπως τελικά δεν έφταιγαν μόνο οι άλλοι.
* Κοίτα να δεις που από το δελτίο του Mega μόνο ο Τσίμας θα διασωθεί.
* Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και το σερβίρει η Καραβάτου.
* Την AGB πολλοί εμίσησαν, την εγκυμοσύνη ουδείς.
* Σε αντίθεση με όσα πιστεύουν οι Ελληνες άνκορμεν (και οι Ελληνίδες ανκοργούμεν...), τα..

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Η αντιπρόεδρος Χριστίνα και ο απρόβλεπτος Μεμής

Για την πρόβα διαδοχής στον ΔΟΛ σας τα έχουμε ξαναγράψει, με τις προθέσεις του Σταύρου Ψυχάρη για την επόμενη ημέρα στη Μιχαλακοπούλου να έχουν διαφανεί από τις προηγούμενες κινήσεις του όταν έβαζε τα μέλη της οικογενείας του στο ΔΣ του ΔΟΛ πέρυσι τέτοια εποχή. Από τότε ο ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ, αφού βγήκε και από το Χρηματιστήριο, ετοίμαζε σταδιακά την διαδοχή του βάζοντας στο κάδρο τον γιο του (από τον πρώτο γάμο) Παναγιώτη Ψυχάρη και τη (δεύτερη) σύζυγό του Χριστίνα Π. Τσούτσουρα - Ψυχάρη (σήμερα Εκτελεστική Αντιπροεδρος μετά τον πρόεδρο Σταύρο).
Κάποιοι που βιάστηκαν να βαφτίσουν νέο αφεντικό του ΔΟΛ την νυν σύζυγο του Ψυχάρη καλό θα ήταν να περιμένουν λίγο γιατί μπορεί και να διαψευστούν. Η Χριστίνα Τσούτσουρα μπορεί να έχει απασχοληθεί ως δημοσιογράφος στον ΔΟΛ και να έχει εργαστεί για πολλά χρόνια σε παραγωγικά.. 

O Σταύρος μου μοιάζει πιο χαζός κι από τον Γιωργάκη!..

Η γνώμη του Λαζόπουλου για τον ιδρυτή του Ποταμιού και τον ΓΑΠ

Λάκης Λαζόπουλος εναντίον όλων και κατά του νυν Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια τον οποίο ως φαίνεται πως δεν χωνεύει καθόλου κυρίως λόγω του πασοκικού του παρελθόντος. Ο Λαζόπουλος δεν διστάζει να χαρακτηρίσει τον Παπούλια ως «Μαρία Αντουανέτα, που κάποια στιγμή ενημερώνεται για κάτι και λέει δώστε παντεσπάνι στο λαό και κάντε και κάτι αν μπορείτε» (μεταξύ μας δεν έχει καθόλου άδικο).
Ο Λαζόπουλος στη συνέντευξή του (στο «Πρωτο Θέμα») έχει για όλους μια «καλή κουβέντα» αλλά αυτόν που περιποιείται ιδιαίτερως είναι ο πρώην φωτογράφος*, πρώην δημοσιογράφος, πρώην «επαναστάτης» και όψιμος πολιτικός Σταύρος Θεοδωράκης.
 «Ο Σταύρος Θεοδωράκης όπως και η Χρυσή Αυγή, είναι ένα παράρτημα κατασκεύασμα του συστήματος. Πιο εγκάθετοι πεθαίνεις. Κατ’ουσίαν η Χρυσή Αυγή δημιουργήθηκε ως αντίβαρο στο.. 

Oταν ο Λαυρεντιάδης αποφασίσει να μιλήσει...

@ Ήταν και οι δύο συνεργάτες στον ΑΛΤΕΡ...
@ Ήταν και οι δύο στα μουλωχτά έμμισθοι συνεργάτες του Λαυρεντιάδη, όχι του ιδίου βάρους...
@ Παραμένουν και οι δύο συνεργάτες του μέχρι σήμερα, στα μουλωχτά βεβαίως βεβαίως, μέχρι να αποκαλυφθούν τα ονόματά τους, γιατί, όπως είναι γνωστό, τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό κάτω από το φως του ήλιου...
@ Εμείς μάθαμε και ποιος μεσολαβούσε για να παίρνουν το δεκαχίλιαρο του μηνιαίου μισθού τους!... Ο δεύτερος, γιατί ο πρώτος έπαιρνε κάτι παραπάνω... επειδή έβγαζε το κάρο από τη λάσπη ή και το αντίθετο, τη λάσπη από το κάρο, για να.. 

«Η Αντίσταση του Κουρδικού λαού καταλύτης εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή»

Το Άρδην και η Επιτροπή Αλληλεγγύης στον Κουρδιστάν τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου στις 19.30 οργανώνουν συζήτηση με θέμα: “Η Αντίσταση του Κουρδικού λαού καταλύτης εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή”. Η εκδήλωση θα γίνει στο χώρο πολιτικής και πολιτισμού “Ρήγας Βελεστινλής”, Ξενοφώντος 4, 6ος όροφος, πλ. Συντάγματος
Για το θέμα θα μιλήσουν:
- Μάριος Ευρυβιάδης, καθηγητής Διεθνών Σχέσεων Παντείου Πανεπιστημίου.
- Γιώργος Καραμπελιάς, Άρδην
- Ιμπραήμ Μουσλέμ, εκπρόσωπος του κουρδικού Κόμματος Δημοκρατικής Ένωσης (PYD).
Συντονιστής, Δημήτρης Δημόπουλος.