ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

«Xρυσό» το νέο συμβόλαιο Τράγκα στoν Real FM

Ο Χατζηνικολάου ανανέωσε τη συνεργασία τους μέχρι το 2018

Στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα προχώρησε το Real Group των Χατζηνικολάου-Κουρή, γεγονός που δείχνει ότι εξακολουθούν να εμπιστεύονται το πιο ραδιοφωνικό προϊόν που διαθέτει ο σταθμός της Κηφισιάς.
Οι συζητήσεις για το συμβόλαιο του Γιώργου Τράγκα ξεκίνησαν πριν από περίπου έναν μήνα, κατόπιν σχετικού αιτήματος από την πλευρά του εκδότη του «Crash», και κατέληξαν σε ανανέωσή του για άλλα τρία χρόνια, μέχρι το 2018.
.Σε ό,τι αφορά τις λεπτομέρειες της συμφωνίας, σημειώνεται ότι η ιδιοκτησία του Real έδειξε και στο οικονομικό σκέλος σεβασμό απέναντι στον Γ. Τράγκα, διατηρώντας στα προ τριετίας επίπεδα την.. αμοιβή του. Αν και κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τον μισθό του εκδότη του «Crash», δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν ότι προσεγγίζει το ύψος των καλύτερων τηλεοπτικών συμβολαίων. Πέραν αυτού, του παρέχεται η δυνατότητα να διαφημίζει δωρεάν τόσο τα προϊόντα που ήδη εκδίδει όσο και εκείνα που έχει στα σκαριά. Ως γνωστόν, ο Γιώργος Τράγκας, εκτός από κυριακάτικη εφημερίδα, εσχάτως μελετά σοβαρά και το ενδεχόμενο να προχωρήσει στην έκδοση και ημερήσιου κεντροδεξιού φύλλου. 
- από το Secret των Παραπολιτικών