ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Ο Κωστόπουλος σεφ στο Kitchen Bar του Κακέτση;..

...ή άλλο ένα τούβλο στην περί Κωστόπουλου παπαρολογία;

Τελικά σε τι αφορά η πολυθρύλητη συνεργασία του γνωστού και μη εξαιρετέου επιχειρηματία Στηβ Κακέτση με τον πρώην εκδότη lifestyle περιοδικών, Πέτρο Κωστόπουλο;
Ο γνωστός gossipάς Νάσος Γουμενίδης έγραψε ότι υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στον πρώην της Αντζελας και τον πρώην της Τζένης, για συνεργασία σε κάτι πολύ δυνατό που αφορά τα media. O Πέτρος Κωστόπουλος και οι «κύκλοι» του όμως το διεψευσαν με  ένα ακρως ειρωνικό κείμενο -υπό τον τίτλο «Αλλο ένα τούβλο στην περί Κωστόπουλου παπαρολογία»- που απαντούσε στις «αποκαλύψεις» Γουμενίδη.
Τελικά Κωστόπουλος και Κακέτσης («τα 2 Κ» είπε κάποιος) θα συνεργαστούν όχι στο χώρο των media αλλά σε αυτόν της εστίασης. Συγκεκριμένα ανάμεσα στους δύο έγινε, λέει, κουβέντα που.. αφορούσε συνεργασία στα εστιατόρια Kitchen Bar του Κακέτση.
Ελέγχονται ως ανακριβείς οι φήμες που θέλουν τον επιχειρηματία να κάνει πρόταση στον Πέτρο να εργαστεί ως σεφ στο εστιατόριό του, αν και ο Κωστόπουλος -κακά τα ψέματα- τα καταφέρνει θαυμάσια στην κουζίνα και έχει αποδείξει ότι είναι εξαιρετικός μάγειρας.