ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Eξοργισμένος ο Χρήστος Μεμής με την οικογένεια...

Ο Ψυχάρης ετοιμάζει νέο κύμα απολύσεων στη Μιχαλακοπούλου

Εξοργισμένος λέγεται ότι είναι ο τέως γενικός διευθυντής Μέσων Ενημέρωσης του ΔΟΛ, Χρήστος Μεμής, με τον Σταύρο Ψυχάρη -«πνέει μένεα εναντίον του» είπε χαρακτηριστικά κάποιος. Και κυρίως ο Μεμής, ακούγεται ότι είναι σφόδρα δυσαρεστημένος με τη συμπεριφορά κάποιων εκ των μελών  της οικογένειας Ψυχάρη που ο κυρ Σταύρος πέρα από το ότι τους έβαλε στο ΔΣ του ΔΟΛ, τους ανέθεσε και ρόλους ουσίας, παραμερίζοντας ουσιαστικά και τυπικά το έμπειρο στέλεχος της Μιχαλακοπούλου που αναγκάστηκε να αποχωρήσει...
Για την ιστορία το τελευταίο ΔΣ του ΔΟΛ έχει ως εξής: Εκτελεστικός Πρόεδρος: Σταύρος Π. Ψυχάρης (ο γνωστός), Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος: Χριστίνα Π. Τσούτσουρα - Ψυχάρη (σύζυγος), Διευθύνων Σύμβουλος: Παναγιώτης Στ. Ψυχάρης (γιος), Μέλη: Νικόλαος Ε. Πιμπλής, Χριστίνα Στ.. Ψυχάρη (κόρη).
Την ίδια ώρα, ο Σταύρος Ψυχάρης ετοιμάζει ξανά δραστικές περικοπές με νέο κύμα απολύσεων..
έχοντας ως στόχο την «οικονομική εξυγίανση» του οργανισμού. Οπως συγκεκριμένα γράφουν οι Τυπολογίες το αφεντικό του ΔΟΛ δεν είναι ικανοποιημένο με την απόδοση διαφόρων τμημάτων του οργανισμού  Η δεύτερη παρέμβαση του Σ. Ψυχάρη αναμένεται να γίνει στο «Βήμα».

Υ.Γ Πάντως, όπως είπε κάποιος, ο Χρ. Μεμής λογικά δεν θα πρέπει να έχει (και πιθανόν δεν έχει) κανένα παράπονο από την μεταχείριση που του επιφυλάχθηκε, ειδικά στο τέλος, από οικονομικής πλευράς.