ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Απόντος του Κοντομηνά, διώχνουν την Σπυροπούλου

Ποιος πήρε την απόφαση απομάκρυνσής της από το κανάλι

Σοκ και δέος! Αναστάτωση, λέει, επικρατεί στα δημοσιογραφικά γραφεία γιατί διέρρευσε είδηση που θέλει το κανάλι του Δημήτρη Κοντομηνά να διακόπτει την συνεργασία του με την τηλεπαρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!
Κι όλα αυτά την ώρα που το αφεντικό του τηλεοπτικού σταθμού Alpha βρίσκεται στο εξωτερικό.
Η νεαρή τηλεπαρουσιαστρια που παρουσιάζει -άνευ αξιώσεων είναι η αλήθεια- την εκπομπή «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» κάθε Σαββατοκύριακο, εδώ και πολύ καιρό αναζητά ευκαιρία να αποσυρθεί καθώς όλη η μιντιακή πιάτσα και το σινάφι των τηλεκριτικών την «θάβει» καθημερινά. Αφορμή είναι τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, τα πραγματικά αίτια όμως αναζητούνται στον φθόνο των περισσοτέρων απέναντι στη Σπυροπούλου,.. για την ευνοϊκή μεταχείριση που επιφυλάσσει στην όμορφη νεαρά το κανάλι της Κάντζας.
Εαν επαληθευτούν οι πληροφορίες (των Τυπολογιών) περί αποχώρησης -δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ή άλλη ανακοίνωση- τότε oι εξελίξεις στο κανάλι θα είναι ραγδαίες.

Την απόφαση της απομάκρυνσης της Σπυροπούλου από την Κάντζα, την πήρε (σύμφωνα με τις Τυπολογίες) ο ίδιος ο Δ. Κοντομηνάς. Ισως και γι αυτό ο επιχειρηματίας να απουσιάζει στο εξωτερικό...