ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Ποιοι δεν ήθελαν τον Πιτταρά σε επιτελικό ρόλο στον ΣΚΑΙ;

 ** Μπορεί να του έταξαν στην αρχή ότι θα αναλάβει επιτελικό ρόλο στον τομέα των ειδήσεων και συγκεκριμένα τη θέση του προϊσταμένου του πολιτικού ρεπορτάζ, αλλά τελικά οι παλιοί είχαν άλλες προθέσεις και διαθέσεις! Ο λόγος για τον Γιάννη Πιτταρά που – δεν είναι κακό – ανέλαβε το κυβερνητικό ρεπορτάζ στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, αφού το δίδυμο των αρχισυντακτών, όπως λένε οι κακές γλώσσες στο Φάληρο «πάτησαν» πόδι!

** Σε άδεια ή εκτός ALPHA η Σασλόγλου; Σε τροχιά εξόδου από τον ALPHA λέγεται ότι είναι η διευθύντρια προγράμματος του καναλιού Ιζαμπέλα Σασλόγλου. Μαθαίνουμε ότι το στέλεχος βρίσκεται σε άδεια και τα στοιχήματα που πέφτουν στην Κάντζα δείχνουν ότι δύσκολα θα επιστρέψει! Αιτία η εκπομπή «Όλα παίζουν» και πιο συγκεκριμένα..  η Κατερίνα Καινούργιου… Λέγεται ότι έχουν ειπωθεί πολλά και βαριά και από τις δύο πλευρές…

** Τι θα γίνει με το δελτίο ειδήσεων; Ο Πρετεντέρης θα εργάζεται εκ περιτροπής; Η Τρέμη θα αξιοποιηθεί; Η Σαράφογλου θα ενισχυθεί; Έφθασε η ώρα των κρίσιμων αποφάσεων για τους μετόχους του MEGA. Σήμερα είναι προγραμματισμένη άλλη μία συνεδρίαση του ΔΣ της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ και τα μέλη του θα έχουν μια ευκαιρία να κλείσουν με τις εκκρεμότητες του ενημερωτικού τομέα του καναλιού εν όψει μάλιστα των εξελίξεων, που όπως όλα δείχνουν, θα οδηγήσουν σε πρόωρες εκλογές.

** Σταθερή άνοδο καταγράφει τον τελευταίο καιρό η εφημερίδα «Στο Καρφί», η οποία συμπλήρωσε φέτος 15 χρόνια ζωής. Η Σαββατιάτικη εφημερίδα φαίνεται ότι έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού αφού είναι πλήρως ανανεωμένη, εξασφαλίζει καλές προσφορές για τους αναγνώστες αλλά και είναι γεμάτη με μεγάλες αποκαλύψεις και πολιτικό παρασκήνιο.
- απο το enimerosi24.gr