ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Στην Καθημερινή πάει(;) ο γενικός διευθυντής του Ψυχάρη

- Τελικά κονόμησε ο Μεμής;
- Ε, φυσικό με τόσα χρόνια που ήταν στον ΔΟΛ.
- Πήρε λένε εφάπαξ περίπου όσα κι ο Καψής.
- Τουλάχιστον αυτός τα άξιζε. Τα είχε δουλέψει και με το παραπάνω.
- Εσύ που πέρασες από τον ΔΟΛ, ισχύει αυτό που λένε ότι ήταν σκληρός και απρόσιτος;
- Οχι, μόνο που κάποιες φορές ήταν απότομος κι αυτό μόνο όταν προηγουμένως είχε κοντραριστεί με τον Ψυχάρη...
Ο παραπάνω διάλογος έγινε ανάμεσα σε δύο πολιτικούς συντάκτες σε ένα από τα δημοσιογραφικά στέκια -πηγαδάκια στο Κολωνάκι όπου συζητιόταν η αποχώρηση του γενικού διευθυντή Μέσων Ενημέρωσης του ΔΟΛ, Χρήστου Μεμή.
Παρεμπιπτόντως ο Μεμής -σύμφωνα με όσα εκμυστηρεύτηκε σε στενό κύκλο συνεργατών του- δεν σκοπεύει να ιδιωτεύσει και είναι πολύ πιθανόν να συνεχίσει την δημοσιογραφική του καριέρα σε μια άλλη εφημερίδα (μόνο από εφημερίδες γνωρίζει και μάλιστα πολύ καλά).
«Εχω κι άλλα να δώσω, μην ακούτε αυτά που λένε και μη δίνετε σημασία σε όσα γράφουν τα blogs (που σημειωτέον τα λατρεύει). Το ότι αφήνω τον Ψυχάρη δεν σημαίνει ότι αποσύρομαι και τα παρατάω...» έλεγε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Μεμής.
Μάλιστα ακούστηκε ότι ο αποχωρήσας γενικός διευθυντής του ΔΟΛ κοιτάζει προς Φάληρο μεριά..
και συγκεκριμένα προς την Καθημερινή όπου κατοικοεδρεύουν και κάποιοι παλιοί του γνώριμοι από τη Χρήστου Λαδά και  τη Μιχαλακοπούλου, όπως ο Στέφανος Κασιμάτης, ο Αγγελος Σταγκος κι ο Αλέξης Παπαχελάς.
Βέβαια ο Μεμής θα πάει στην εφημερίδα των Αλαφούζων με την προυπόθεση ότι θα έχει επιτελικό ρόλο  και εκεί δημιουργείται ένα μεγάλο πρόβλημα με τον νυν διευθυντή Παπαχελά, ο οποίος ήταν υφιστάμενός του στο ΒΗΜΑ. Εκτός κι αν υπάρξει κάποια συμφωνία να αναλάβει ο Μεμής μόνο το ημερήσιο φύλλο και να μείνει ο Παπαχελάς στο κυριακάτικο ή το αντίστροφο.