ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Νέα επεισόδια στην βεντέτα της Γιάννας με τον Ψυχάρη

Επιστολή - απάντηση της Αγγελοπούλου στον Καρακούση του Βήματος

Αμεση ήταν η αντίδραση της Γιάννας Αγγελοπούλου στο νέο δημοσίευμα της εφημερίδας ΒΗΜΑ που μετά τον περίφημο «Ξαφνικό έρωτα της πλουτοκρατίας με τον κ. Τσίπρα» η κυριακάτικη του ΔΟΛ  κρέμασε πάλι στα μανταλάκια την κυρία των Ολυμπιακών Αγώνων διερωτώμενη στο πρωτοσέλιδό της  «Πόσο πλούσια είναι η Γιάννα Αγγελοπούλου;».
Η Αγγελοπούλου έστειλε επιστολή στον διευθυντή Αντώνη Καρακούση με την οποία όπως αναφέρει λυπάται για το δημοσίευμα που είναι «πέρα από κάθε θεμιτό, αποδεκτό και ανεκτό πλαίσιο δημοσιογραφικής προσέγγισης»...
Θυμίζουμε ότι το ΒΗΜΑ υπό τον πρωτοσέλιδο τίτλο «Πόσο πλούσια είναι η Γιάννα Αγγελοπούλου;» αναφέρθηκε και πάλι στις επαφές της με τον ΣΥΡΙΖΑ. H εφημερίδα του Σταύρου Ψυχάρη..
αμφισβήτησε ευθέως το εύρος της οικονομικής επιφάνειας του συζύγου της Γιάννας Αγγελοπούλου εμπλέκοντας στην όλη ιστορία τα δύο πλοία-γεωτρύπανα του Θόδωρου Αγγελόπουλου με τις μελλοντικές έρευνες πετρελαίου και φυσικού αερίου στο Αιγαίο.
Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο της επιστολής της Γιάννας Αγγελοπούλου στον Α. Καρακουση (σιγά μην την έστελνε στον Ψυχάρη):
«Κύριε Διευθυντά,
Με αφορμή πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του «Βήματος» με τίτλο «Πόσο πλούσια είναι η Γιάννα Αγγελοπούλου;» επισημαίνω τα εξής:
Τον κ. Τσίπρα όπως και τον κ. Σαμαρά τους συνάντησα για να τους ενημερώσω για την παρουσία του GGI του Προέδρου και της Χίλαρι Κλίντον τον Ιούνιο του 2015, την Αθήνα.
Το δημοσίευμα που επιχειρεί, μέσα από απορίες και ερωτηματικά, να με παρουσιάσει ότι επιδιώκω και επιχειρηματική συναλλαγή με τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, είναι πέρα από κάθε θεμιτό, αποδεκτό και ανεκτό πλαίσιο δημοσιογραφικής προσέγγισης.
Και αυτό θα διαψευσθεί στην πράξη, όπως και τόσα άλλα, που κατά καιρούς θρυλούνται.
Ο καιρός για όλους θα δείξει.
Λυπάμαι.
Με εκτίμηση
Γιάννα Αγγελοπούλου»


ΥΓ: Υπήρξε και (μη) απάντηση του «Βήματος» Στην επιστολή της Γιάννας Αγγελοπούλου, υπήρξε και (μη) απάντηση του "Βήματος": «Επί της ουσίας ουδέν και όντως ο καιρός θα δείξει…».