ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

To «δείπνο του Aλέξη στο Kολωνάκι» και το «προβοκατόρικο iefimerida»

 To δημοσίευμα της ιστοσελίδας του Χρήστου Ράπτη και η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ - Διαψεύδει και η Γιάννα Αγγελοπούλου

Για «δείπνο του Αλέξη (Τσίπρα) με Γιάννα (Αγγελοπούλου) και Μαριάννα (Λάτση) σε πριβέ κλαμπ στο Κολωνάκι» έγραψε το σάιτ του Χρήστου Ράπτη και έγινε το έλα να δεις. Πρώτος αντέδρασε  ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Τσίπρα, Νίκος Παππάς που χαρακτήρισε προβοκατόρικο όχι το δημοσίευμα αλλά το ίδιο το σάιτ  iefimerida. Συγκεκριμένα ο Ν. Παππάς μέσω  twitter σχολίασε:
«Το προβοκατόρικο iefimerida γράφει για υποτιθέμενο “γεύμα” Τσίπρα στο  Κολωνάκι. όσο ο ΣΥΡΙΖΑ θα δυναμώνει θα δουν πολλά τα μάτια μας».
Aκολούθησε και ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που έκανε λόγο για «αναξιόπιστα ρεπορτάζ» και «απόλυτα ψευδές» δημοσίευμα που πρέπει να ανακληθεί (πάντως μέχρι τις16.00 το δημοσίευμα του iefimerida παρέμενε πρώτο στην ιστοσελίδα). Αναλυτικά στην σκληρή  ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:..
«Το κεντρικό δημοσίευμα της iefimerida περί δήθεν συνάντησης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με την κ. Λάτση και την κ. Αγγελοπούλου είναι απόλυτα ψευδές και πρέπει να ανακληθεί. Έρχεται δε ως συνέχεια άλλων αναξιόπιστων ρεπορτάζ της εν λόγω ενημερωτικής ιστοσελίδας για τον ΣΥΡΙΖΑ, η οποία τον τελευταίο καιρό «ανακαλύπτει» με την ίδια ευκολία από συναντήσεις μέχρι εσωκομματικές διαφωνίες, χωρίς κανένα σεβασμό στη δημοσιογραφική δεοντολογία».
Ακολουθεί ένα μικρό απόσπασμα από το δημοσίευμα του iefimerida περί δείπνου Τσίπρα στο Κολωνάκι:
«Εκπληκτοι οι θαμώνες του πριβέ κλαμπ Salon de Bricolage, στο κέντρο του Κολωνακίου, είδαν, πριν από 10 ημέρες, μια απρόσμενη συντροφιά να παίρνει θέση ανάμεσά τους. Τον Αλέξη Τσίπρα, επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος συνόδευε δύο υπέρκομψες και βαθύπλουτες κυρίες, τη Γιάννα Αγγελοπούλου και τη Μαριάννα Λάτση. Στην παρέα βρίσκονταν και οι δύο νέοι γόνοι των οικογενειών, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και ο Πάρις Κασιδόκωστας.Το πριβέ κλαμπ Salon de Bricolage φημίζεται για την εκλεκτή πελατεία του και προσελκύει την υψηλή κοινωνία του Κολωνακίου αλλά και των βορείων προαστίων.(...)
Η παρέα εξέπεμπε ένα κλίμα μεγάλης οικειότητας, ενώ δεν έλειψαν και οι στιγμές που όλοι γέλασαν με την καρδιά τους, μετά από κάποιο αστείο ή μια παρατήρηση. Η οικειότητα ήταν ιδιαίτερη μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Παναγιώτη Αγγελόπουλου, ο οποίος έχει από καιρό ενστερνιστεί τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ, συμμετέχει στις εκδηλώσεις και στις ομιλίες του ηγέτη του κόμματος, ενώ στην κρίση του 2010 δήλωνε αγανακτισμένος για την κρίση και το Μνημόνιο». 
Η Γιάννα Αγγελοπούλου διέψευσε κατηγορηματικά τα περί γεύματος με την Μαριάννα Λάτση και τον Αλέξη Τσίπρα σε πριβέ ρεστοράν του Κολωνακίου. Σύμφωνα με κύκλους από το περιβάλλον της "αυτό το γεύμα δεν έγινε ποτέ, άλλωστε η κυρία Αγγελοπούλου δεν έχει επισκεφθεί ποτέ αυτό το ρεστοράν".

ΥΓ: Πάντως εάν δεν ισχύει το ρεπορτάζ -που είναι το πιο πιθανό μετά τις εντονες, κατηγορηματικές διαψεύσεις- στο iefimerida έχουν αν μη τι άλλο μεγάλη φαντασία.