ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Και διηγώντας τα να κλαις...

«Ελλειμμα εμπιστοσύνης» έχει τίτλο το βαρυσήμαντο άρθρο του Θοδωρή Ρουσόπουλου στην «Αγορά» του Χατζηνικολάου. Ο πρώην υπουργός που επανέκαμψε(;) στη δημοσιογραφία ξεκινάει το άρθρο του με μια μικρή (γνωστή) ιστορία από τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007 στην Ηλεία. Δηλαδη για τις επιδοτήσεις που εισηγηθηκε Ο ΙΔΙΟΣ, εγκρίθηκαν και δόθηκαν σε πληγέντες. Αναφέρεται στους επιτήδειους που πήραν χωρίς να δικαιούνται τις αποζημιώσεις και κατόπιν της επέστρεψαν μετά τη ΔΙΚΗ ΤΟΥ παρέμβαση. Σταχυολογούμε και υπογραμμίζουμε το πρώτο ενικό που χρησιμοποιεί σε όλο το άρθρο ο πρώην υπουργός Θ. Ρουσόπουλος:
** ΕΙΣΗΓΟΥΜΑΙ στην κυβερνητική επιτροπή την άμεση οικονομικη αποζημίωση των πληγέντων(...)
** Τα ξημερώματα της τρίτης μέρας από την εφαρμογή του μέτρου ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑ στον αρχηγό της ΕΛΑΣ και του ΖΗΤΗΣΑ να εντοπίσει τους επιτήδειους.
** Ως κυβερνητικός εκπρόσωπος ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΑ σε συνεντευξη τύπου την αθλιότητα και..  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑ ότι οι ποινές για όσους συλληφθούν θα είναι δυο χρόνια φυλάκιση. Την επόμενη 1.500 προσήλθαν και επέστρεψαν  τα χρήματα (...)
** ΠΡΟΤΕΙΝΑ μετά τις εκλογές από τη θέση του υπουργού Επικρατείας να επεκτείνουμε αυτή την απλή αλλά αποτελεσματική μέθοδο σε όλο το δημόσιο τομέα(...)
Ενδιαφέρον έχει το τέλος του άρθρου (εν είδει διευκρίνισης και υστερόγραφου) όπου ο Ρουσόπουλος αναφέρει: «Γνωρίζω ότι κάποιοι θα σκεφτούν "τι μας λες τώρα, όταν ήσουν υπουργός γιατί δεν τα έκανες;". Ευχαρίστως θα απαντήσω σε θέματα της τότε αρμοδιότητάς μου και σε τυχόν λάθη ή παραλέιψεις μου. Μόνον»...
   Τα συμπεράσματα δικά σας.