ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Χ. Οικονομόπουλος: Από δώ και μπρος πορεύεστε μόνοι σας. Eύχομαι ολόψυχα καλό δρόμο

Ανακοίνωση του εκδότη Χάρη Οικονομόπουλου σε απάντηση του ψηφίσματος των εργαζομένων της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ:

Προς Εργαζομένους στην Τρίτη Όψη Α.Ε.
Με το χθεσινό ψήφισμά σας, το οποίο πληροφορήθηκα από το Enet, απαιτείτε τη συμμετοχή σας στη διοίκηση και τον έλεγχο της εκδότριας εταιρείας.
Η συμμετοχή αυτή, που όσες φορές σας είχε προταθεί άλλες τόσες την είχατε απορρίψει, γίνεται δεκτή από τους μετόχους.
Δεν μένει παρά να την εξειδικεύσετε από σήμερα και μέχρι τις 27 Νοεμβρίου, συντεταγμένα, με ανάληψη ακόμη και του μετοχικού ελέγχου, είτε συμμετέχοντας ατομικά, είτε μέσω συνεταιρισμού.
Για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα που επιδιώκετε, η απόφαση θα πρέπει να προβλέπει την κεφαλαιοποίηση του συνόλου των δεδουλευμένων σας, ώστε να αναλάβετε και την διοίκηση την οποία η απόφασή σας επιχειρεί να υποκαταστήσει. Μόνος περιορισμός στον απόλυτο οικονομικό, διοικητικό και εν γένει έλεγχο της εταιρείας από τον συνεταιρισμό που επιθυμείτε θα παραμείνει..
η διατήρηση από την μέχρι σήμερα πλειοψηφούσα μέτοχο του δικαιώματος ορισμού μέλους στο Δ.Σ. με δεύτερη υπογραφή για την έγκριση δαπανών.
Μετά και την αποδοχή από την εταιρεία της έστω και αναρμοδίως προφορικά υποβληθείσας παραίτησης αυτού στον οποίον είχαν ανατεθεί καθήκοντα διευθυντή της εφημερίδας, δεν είναι εφικτό η έκδοση της εφημερίδας να επαναληφθεί μέχρι την ολοκλήρωση των ανωτέρω.
Από σήμερα και στο εξής δεν υπάρχει κανένας λόγος εγώ και οι συνεργάτες μου να παριστάμεθα σε οποιαδήποτε αντιδικία εργαζομένων με την εταιρεία.
Από εδώ και μπρος πορεύεστε μόνοι σας. Σας εύχομαι ολόψυχα καλό δρόμο.
Ο Εκδότης

ΥΓ: Με την ευκαιρία παρατίθεται σύνδεσμος συζήτησης - συνέντευξης, που μαγνητοσκοπήθηκε στις 11.11.14, όσο  ακόμη η ενδιάμεση χρηματοδότηση της έκδοσης δεν είχε ανασταλεί, η οποία  προβλήθηκε χθες τα ξημερώματα στο τηλεοπτικό κανάλι Action24, στην εκπομπή ΑΡΓΑ. http://www.action24.gr/video-on-demand/2014-10-16-08-23-16/item/37532-arga-19-11-2014 (19-11-2014. Από 00:00-39:52).