ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Παπαδάκη, σε πήραμε χαμπάρι...

Ο καλός κι ο κακός μπάτσος σε μια πολιτική εκδοχή. Η άλλη όψη της κάλπικης δεκάρας. Όλα φυσικά για τη δημοσιότητα και τις διαφημίσεις. Άλλος γλείφει, άλλη δείχνει μπούτι, αλλά το σκουπίδι - σκουπίδι. Ο Παπαδάκης σαν πιο έμπειρος, κάνει σαματά.
Θίχτηκε ο Γ. Παπαδάκης από το μπουμπούκο. Θα μου πείτε, αφού ξέρει τι μούτρο είναι, γιατί τον καλεί στην εκπομπή; Καλή ερώτηση, εύκολη η απάντηση: Μα για το σώου. Για το κακοπαιγμένο θέατρο μιας άθλιας προπαγάνδας. Προσέξτε την "είδηση" και θα καταλάβετε:
"Χαμός έγινε στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1» μεταξύ του παρουσιαστή Γιώργου Παπαδάκη και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη. Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν βαρείς..
χαρακτηρισμούς στον αέρα με αφορμή τις καταγγελίες της βουλευτού των ΑΝΕΛ Σταυρούλας Ξουλίδου για απόπειρα δωροδοκίας μέσω facebook. O κ. Γεωργιάδης είπε ότι οι καταγγελίες που γίνονται μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι αβάσιμες. Μάλιστα ο ίδιος υποστήριξε ότι «η συγκεκριμένη ιστορία είναι μια γελοία ιστορία, ανάλογη αυτού του κόμματος». Από την πλευρά του ο δημοσιογράφος του είπε ότι δεν είναι σωστό να κάνει τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς για ένα κόμμα και τότε τα αίματα άναψαν για τα καλά. Ο μεν Γεωργιάδης αποκάλεσε τον Παπαδάκη Στάλιν, ο δε Παπαδάκης του απάντησε ότι είναι γελοίος." Δείτε τον έντονο διάλογο:  Τον νευρίασε που τον είπε "Στάλιν" και απαίτησε να πάρει πίσω το χαρακτηρισμό...
Δυο παρατηρήσεις πριν μπω στην ουσία: Ο ορισμός της πολιτικής γελοιότητας, ο μπουμπούκος, χαρακτηρίζει γελοίο ένα άλλο κόμμα και δε βλέπει τα χάλια του δικού του κόμματος και του πρώην (ΛΑΟΣ) και του νυν (ΝΔ). Είπε ο γάιδαρος δηλαδή... Το δεύτερο είναι ο αποπροσανατολισμός και τα ψέματα για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα: Πολλές φορές ο ίδιος έχει κάνει "σημαία", όταν τον συμφέρει, αυτά που γράφονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Στην ουσία τώρα: Παπαδάκη, σε πήραμε χαμπάρι. Να διαμαρτυρηθείς για το ήθος του θρασύδειλου εντάξει. Για το φασίστα, ο Στάλιν είναι εφιάλτης, το καταλαβαίνω, "συγύρισε" μια χαρά τους ναζί δολοφόνους κι αυτό δεν μπορούν να το δεχθούν οι νοσταλγοί του Χίτλερ. Ξύδι Άδωνη. Και σόδα για να το χωνέψεις.
Όταν όμως εσύ το θεωρείς βρισιά το όνομα του Στάλιν παίζεις βρώμικο παιχνίδι. Και προπαγάνδα κάνεις "ο κακός Στάλιν" και αποπροσανατολίζεις. Ο Στάλιν γλύτωσε τον κόσμο από ένα τέρας σαν το Χίτλερ. Αυτό δεν αλλάζει, που να χτυπιέστε. Η πολιτική μου άποψη είναι ότι ο Χίτλερ που θαυμάζει τόσο ο Άδωνης είναι υπεύθυνος για τη σφαγή του Β' ΠΠ και την καταστροφή της χώρας μας. Ο δοσιλογισμός των ταγματασφαλιτών επαναλαμβάνεται ως φάρσα στο πρόσωπο αυτών των καθαρμάτων που ψήφισαν τα μνημόνια.
Αν έλεγες κάτι τέτοιο, θα είχες δίκιο και δεν έπαιρνες μέρος στην αθλιότητα και το ψέμα. Αλλά είσαι κι εσύ μέρος του θεάτρου και παίζεις το ρόλο σου. Άξιος ο παχουλότατος μισθός σου. Θέλεις να κάνεις ακροαματικότητα, να φανείς δήθεν διαφορετικός και ταυτόχρονα ο βόθρος του Αντι1, που τον βλέπουν όλο και λιγότεροι, να ξεπλένει έντεχνα το φασισμό.
Εγώ πάντως έχω κλείσει από καιρό την παράνομη χωματερή της TV.
mitsos175 / Bαθύ Κόκκινο