ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Μυστήριο με την αποχώρηση Λακόπουλου από τον ΔΟΛ

Αληθεύει ότι παραιτήθηκε ο Λακόπουλος από τα ΝΕΑ; Κι αν ναι, γιατί παραιτήθηκε; Τι μεσολάβησε; Είναι αλήθεια ότι της παραίτησης προηγήθηκε καβγάς με τον διευθυντή του 4ου ορόφου Δημήτρη Μητρόπουλο; Παραιτήθηκε ή τον «παραίτησαν»; Αυτά κι άλλα παρόμοια ερωτήματα απασχολούσαν από χθες το μεσημέρι τα δημοσιογραφικά γραφεία καθώς ο πολιτικός συντάκτης, αρθρογράφος και συγγραφέας Γιώργος Λακόπουλος είναι γνωστός σε όλους κι αγαπητός στους περισσότερους του δημοσιογραφικού κυκλώματος.
Ο Λακόπουλος ήταν ένας από τα «χαϊδεμένα παιδιά» και από τους πλέον έμπιστους ανθρώπους του Σταύρου Ψυχάρη -κάποτε μάλιστα έγραφαν μαζί σε συνέχειες το «μυθιστόρημα του ΠασοΚ» που αργότερα ο δημοσιογράφος  το έβγαλε και σε βιβλίο. Κι αυτό από μόνο του ενέτεινε το μυστήριο της αποχώρησής του απο τον ΔΟΛ. Βέβαια κατά καιρούς υπήρξαν διακυμάνσεις στις σχέσεις..
Ψυχάρη – Λακόπουλου και δεν ήταν λίγες οι φορές που ο εκδότης «άδειασε» τον συντάκτη του  (αν και τον είχε κάνει και... αναπληρωτή διευθυντή στο ΒΗΜΑ).
Πάντως όσοι έμαθαν τα περί αποχώρησης Λακόπουλου από τα ΝΕΑ έκαναν λόγο για «τέλος (μιας άλλης) εποχής» στον ΔΟΛ κι αυτό παρά το γεγονός ότι ο δημοσιογράφος ήταν μεταξύ εκείνων που είχαν υποκύψει στην εκδοτική γοητεία της Γιάννας Αγγελοπούλου και πέρασαν την πόρτα του Blueland...

 ΥΓ1 Κάποιοι είπαν πως ο Λακόπουλος δεν... χωρούσε στις μπροστινές σελίδες (παρόλο που αυξήθηκαν) με τους λοιπούς αρθρογράφους όπως η Πέπη Ραγκούση, ο Περικλής Δημητρολόπουλος. ο Μιχάλης Μητσός, ο Ηλίας Κανέλλης κ.α. (Παρεπιμπτόντως: οι αλλαγές στο σχεδιασμό με το δισέλιδο του Μικροπολιτικού και τις σελίδες με τα άρθρα αδικούν την ιστορική εφημερίδα).


ΥΓ2 Ακούστηκε ότι ο Γιώργος Λακόπουλος (που αρθρογραφούσε στο protagon και για λίγο στο σάιτ της Ελλης Στάη) από δω και πέρα θα πλαισιώσει κανονικά την ομάδα του The Toc.