ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

O Σταύρος μου μοιάζει πιο χαζός κι από τον Γιωργάκη!..

Η γνώμη του Λαζόπουλου για τον ιδρυτή του Ποταμιού και τον ΓΑΠ

Λάκης Λαζόπουλος εναντίον όλων και κατά του νυν Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια τον οποίο ως φαίνεται πως δεν χωνεύει καθόλου κυρίως λόγω του πασοκικού του παρελθόντος. Ο Λαζόπουλος δεν διστάζει να χαρακτηρίσει τον Παπούλια ως «Μαρία Αντουανέτα, που κάποια στιγμή ενημερώνεται για κάτι και λέει δώστε παντεσπάνι στο λαό και κάντε και κάτι αν μπορείτε» (μεταξύ μας δεν έχει καθόλου άδικο).
Ο Λαζόπουλος στη συνέντευξή του (στο «Πρωτο Θέμα») έχει για όλους μια «καλή κουβέντα» αλλά αυτόν που περιποιείται ιδιαίτερως είναι ο πρώην φωτογράφος*, πρώην δημοσιογράφος, πρώην «επαναστάτης» και όψιμος πολιτικός Σταύρος Θεοδωράκης.
 «Ο Σταύρος Θεοδωράκης όπως και η Χρυσή Αυγή, είναι ένα παράρτημα κατασκεύασμα του συστήματος. Πιο εγκάθετοι πεθαίνεις. Κατ’ουσίαν η Χρυσή Αυγή δημιουργήθηκε ως αντίβαρο στο..  κύμα των Αγανακτισμένων ακριβώς επειδή θέλανε να ξεμπερδεύουν γρήγορα με την άνοδο της Αριστεράς», λέει χαρακτηριστικά ο Λαζόπουλος και συνεχίζει βάζοντας στο κάδρο και τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου:
«Αυτό με το σακίδιο, εκπροσωπεί τον τύπο του εναλλακτικού κουλτουριάρη που κατά βάθος είναι πολύ απλός ρε παιδί μου. Όλοι αυτοί της Μυκόνου έχουν πάρει τα σακίδια και τρέχουν στα βουνά, πέφτουν σε χαράδρες, διαβάζουν Φιλοσοφία και από το πολύ μπίρι μπίρι και την ψευδοκουλτούρα στο τέλος σταματάνε να σκέφτονται και τα στοιχειώδη. Δεν θέλω να τον προσβάλω, αλλά ο Σταύρος Θεοδωράκης μου μοιάζει πιο χαζός κι από τον Γιωργάκη -κι αυτή είναι η ύψιστη προσβολή που μπορώ να σκεφτώ για άνθρωπο».
*Στη φωτογραφία εικονίζεται ο Σταύρος Θεοδωράκης με προπολεμικό σακίδιο στον ώμο σε νεαρή ηλικία (πριν από 30 χρόνια). Τότε ήταν και φωτογράφος!..