ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Nέες «μεταγραφές» στις εφημερίδες του Κουρτάκη

- Ποιοι στελεχώνουν την Επένδυση
- Ο Γ. Δημητρομανωλάκης στα Παραπολιτικά

 Στην δημοσιογραφική ομάδα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» προστίθεται ο Γιώργος Δημητρομανωλάκης από αυτό το Σάββατο. Ο δημοσιογράφος με εμπειρία στο οικονομικό και επιχειρηματικό ρεπορτάζ εντάσσεται στο δυναμικό της εφημερίδας του Γιάννη Κουρτάκη. Θεωρείται σίγουρο ότι ο (μέχρι πρότινος συντάκτης του Πρώτου Θέματος) Γ. Δημητρομανωλάκης  θα συνδράμει και την προσπάθεια της εφημερίδας  «Επένδυση»που βγάζει ο όμιλος Κουρτάκη και της οποίας το πρωτο φύλλο θα κυκλοφορήσει το Σάββατο 1η Νοεμβρίου.
Οπως είχαμε γράψει πρώτοι η δημοσιογραφική ομάδα που θα στελεχώνει τη νέα εφημερίδα του Κουρτάκη, την «Επένδυση», αποτελείται από τους.. Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο (Διευθυντής),  Ευτύχη Παλλήκαρη (Σύμβουλος Εκδοσης),  Ρίζο Ψύλλο (Αρχισυντάκτης Εκδοσης),  Σπύρο Αλεξίου (Υπεύθυνος Υλης & Σχεδιασμού) και Ανδρέα Παπαδόπουλο (Συντονιστής του πολιτικού τμήματος ).
Τη δημοσιογραφική ομάδα απαρτίζουν μεταξύ άλλων οι Λάμπρος Καλαρρύτης, Σεραφείμ Κοτρώτσος, Γιώργος Σιαδήμας, Στέλλα Γκαντώνα, Γιάννης Αντύπας, Κέλλυ Κοντογεώργη, Κώστας Αργυρός, Φώτης Απέργης, Λητώ Μησιακούλη, Γιώργος Δασκαλόπουλος, Γιώργος Τριανταφύλλου,  Σταύρος Χαρίτος, Φώτης Κόλλιας, Χάρης Ντιγριντάκης, Κορίνα Σαμάρκου, Ελένη Στεργίου, Γιώργος Μητράκης, Αντιόπη Σχοινά, Μιχάλης Γελαντάλις και  Γρηγόρης Ψαριανός.
Θα επαναλάβουμε εδώ ότι ο Γιάννης Κουρτάκης ρίχνει δύο εφημερίδες (Παραπολιτικά και Επένδυση) στην αγορά του Σαββάτου προφανώς για να ανταγωνίζεται η μία την άλλη και ως εκ τούτου να παράγεται καλύτερο δημσιογραφικό αποτέλεσμα. Είναι μία συνταγή που την έχει δοκιμάσει επιτυχημένα κι ο δάσκαλος Σταύρος Ψυχάρης. Υπάρχουν βέβαια και πολλοί που λένε ότι ο Κουρτάκης κάνει λάθος κρεμώντας στα περίπτερα μία εφημερίδα που θα ανταγωνίζεται τα Παραπολιτικά καθώς είναι πολύ πιθανόν το ένα να κόβει φύλλα στο άλλο. Το μόνο σίγουρο, λένε, είναι πως θα αναγκαστεί (αν δεν το επιδιώκει κιόλας) να μετατρέψει και σύντομα ένα από τα δύο φύλλα σε κυριακάτικο.