ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Ιmitation και αυθεντικά, ένα και το αυτό...

Η τηλεόραση και το joy του Mega μάλλον δεν σηκώνουν την τηλεκριτικό Αφροδίτη Γραμμέλη που, όπως είπε χαιρέκακα κάποια συνάδελφός της, βγήκε σαν «αγγούρι» στη  συνέντευξή της με την Ντορέτα Παπαδημητρίου... Καμιά σχέση, λέει, με την τσαχπίνα Νάνσυ Ζαμπέτογλου που δίπλωνε χαριτωμένα τα ποδαράκια της πάνω στον καναπέ και έπαιρνε χαλαρά τις συνεντεύξεις της για το join us του ΣΚΑΪ.
Τελικά το Joy του Mega απεδείχθη μία από τα ίδια. Ξαναζεσταμένο φαγητό. Τίποτε πρωτότυπο κι ενδιαφερον, καμια διαφορετική οπτική. Εξ ισου αδιάφορες όλες οι παρουσιάστριες όπως και οι καλεσμένες: από την Ντορέτα Παπαδημητρίου με το χιλιοειπωμένο αδιάφορο παρελθόν της και το μέτριο επαγελματικό παρόν της, μέχρι κάποια κυρία που έδινε δήθεν συμβουλές για το διάβασμα στο σπίτι των παιδιών... Ολα πολύ δήθεν ρε παιδί μου - εάν εξαιρέσεις το μάγειρα που έφτιαχνε hot dogs και καίγονταν τα δάχτυλά του όταν έπιανε τα..
λουκανικα. Βέβαια από την άλλη πλευρά, στο ζάπινγκ που κάναμε, είδαμε στο ΣΚΑΙ ότι στο join us «ξέθαψαν» και τον πρώην της Κορομηλά (Στέφανο κάτι..) που μας ζάλισε  κουνώντας συνεχώς νευρικά τα ποδια του.
Πολύ καλή όμως η Ζαμπέτογλου με τη Δήμητρα Γαλάνη...

ΥΓ Τώρα τι κόλπο είναι αυτό, να βάζουν δύο ομοειδείς εκπομπές απέναντι, μόνο οι αρμόδιοι των καναλιών το γνωρίζουν. Πάντως οι δύο πρώην φίλοι και συνεργάτες, Ζαμπέτογλου και Αργυρόπουλος, αναμένουν εναγωνίως τα νούμερα ενώ οι συνεργάτες τους βάζουν στοιχήματα για το ποιος πήρε «κεφάλι»: η «imitation εκδοχή» του ΣΚΑΪ ή το «αυθεντικό joy» του Mega;