ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Ο Τζιμάκος άνοιξε (ξανά) πόλεμο με το ΚΚΕ

Ο Αλέξης ήταν Κνίτης και Κνίτης θα παραμείνει, δεν αλλάζει

Ο Τζιμάκος κάθε φορά που εμφανίζεται για λίγες, έκτακτες  παραστάσεις (κάποιοι το λένε «αρπαχτή») σκάει μύτη σαν τα σαλιγκάρια μετά την βροχή και αρχίζει τις δηλώσεις, τις συνεντεύξεις στα ΜΜΕ και γενικώς κάνει θόρυβο.
Ετσι και το μεσημέρι της Πέμπτης βγήκε και μίλησε στην Ελληνοφρένεια επιτιθέμενος κατά του ΚΚΕ κι όχι μόνο. "Η μισή μου οικογένεια έχει χαθεί στον Γράμμο και στο Βίτσι. Το ΚΚΕ δεν μπόρεσε να διατηρήσει ένα ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό σταθμό. Τους πούλησαν στο κεφάλαιο. Δεν είναι κομμουνιστές αυτοί. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να πληρώσει τους υπαλλήλους του στο Κόκκινο. Κόβει από άλλους υπαλλήλους για να πληρώσει.(...) Ο Αλέξης ήταν Κνίτης και Κνίτης θα παραμείνει, δεν αλλάζει” είπε ο Τζίμης Πανούσης χθες στην Ελληνοφρένεια προκαλώντας αντιδράσεις.
Μάλιστα συνέχισε στο ίδιο πνεύμα και επιτέθηκε σε Παπαρήγα και Κουτσούμπα αναφέροντας..
χαρακτηριστικά:
“Ξαναλέω το ΚΚΕ δεν έχει σχέση με το Κίνημα. Αντί να δώσουν το "σπίτι του λαού" σε καναν άστεγο να μείνει το έχουν εκεί να κάθεται με τα φαντάσματα του Στάλιν και κάνουν και κριτική στο σύστημα χωρίς να πληρώνουν τους εργαζόμενους τους.(...)  Άκου τη φωνή του Ζαχαριάδη και σύγκρινέ την με την Παπαρήγα, τον Κουτσούμπα και τον κάθε καραγκιόζη. Δεν τους μισώ, δεν τους δέχομαι. Σφετερίζονται τους αγώνες του λαού.”
Σε όλα τα παραπάνω και σε πολλά άλλα που είπε ο Πανούσης, αντέδρασε το ΚΚΕ με σχόλιο στο σάιτ 902.gr. Στο σχόλιο υπό τον τίτλο «Πανούσης από ναφθαλίνη» μεταξύ άλλων αναφέρεται:

«(...) Ο Τζίμης Πανούσης (ξανά) κατηγορεί το ΚΚΕ με ένα συνονθύλευμα μύδρων και λάσπης, χρεώνοντας του την ευθύνη για την κατάσταση που ζει ο λαός.
Ξερνάει οχετό και συκοφαντία μιλώντας για τον «πληρωμένο με τον Ριζοσπάστη στον ώμο που καταστρέφει τις συνελεύσεις των εργατών» (!) μέχρι το ότι «φταίει το ΚΚΕ» γιατί τάχα «δεν αντιδρά στο 800άρι». Και όταν του επισημαίνεται ότι, Τζιμάκο, εσύ που λες ότι το ΚΚΕ δεν αντιδρά, ξέρεις ότι έχει πανελλαδικό συλλαλητήριο το ΠΑΜΕ την 1η Νοέμβρη;, εκεί τι απαντά ο «αμερόληπτος», «αριστερός», «αγωνιστήϛ», «μπροστάρης» τιμητής του ΚΚΕ; Ότι «το ΚΚΕ πρέπει να κάνει παραπάνω»! Τελικά, το ΚΚΕ κάνει λίγα και πρέπει να κάνει παραπάνω; Δεν κάνει τίποτα, δεν αντιδρά; Ευθύνεται εξολοκλήρου; Δεν απαντά ο Τζίμης Πανούσης. Και δεν απαντά γιατί ο... καημένος μπερδεύεται.
Τι να κάνουμε Τζιμάκο... Αλλιώς σκέφτεται ο χορτάτος και αλλιώς ο πεινασμένος. 
Και εις ανώτερα Τζιμάκο.
Εμείς θα σου αφιερώσουμε, ξανά, ένα από τα δικά σου τραγούδια: "Ο τέντζερης της επανάστασης έχασε το καπάκι κύλησε από μόνος του κι έπεσε στο χαντάκι".