ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Ακυρη και παράνομη απόλυση στο Εθνος

- από τις Τυπολογίες

** ΑΛΛΗ μια απόλυση από το συγκρότημα Μπόμπολα κρίθηκε άκυρη και παράνομη. Η δημοσιογράφος Βούλα Βονάτσου που είχε απολυθεί από το «Έθνος» μαζί με τον Κώστα Τομαρά, κέρδισε τη δίκη ενάντια στην εκδοτική εταιρεία. Στο σκεπτικό της απόφασης σημειώνεται πως η απόλυσή της δεν έγινε για λόγους οικονομικούς αλλά επειδή αρνήθηκε να υπογράψει ατομικές συμβάσεις.

** ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ για τις αλλαγές στο ΔΟΛ ο Σταύρος Ψυχάρης. Η συνεργασία με το Νίκο Καραμούζη περιορίζεται σε επίπεδο συμβουλών, όπως έγινε γνωστό, για την αναδιοργάνωση των οικονομικών του ομίλου. Το στέλεχος της Τράπεζας Πειραιώς απέκτησε πρόσβαση στα δεδομένα.. 
του ΔΟΛ σε «φιλικό επίπεδο» ώστε, όπως λένε να βοηθήσει στην ανασυγκρότηση του.

** ΠΡΩΤΟ σε κυκλοφορία παραμένει το “Θέμα” και αυτή την Κυριακή, σύμφωνα με την εκτίμηση του πρακτορείου διανομής “‘Αργος”, με πωλήσεις 120 χιλιάδων φύλλων.  Το “Βήμα” πούλησε 80 χιλ. φύλλα, η “Kontra News” 16 χιλ. φύλλα και η “Εξέλιξη” 15 χιλ. φύλλα.

** ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ θέση ο Real FM με ποσοστό 13,4% για το διάστημα 8/9/-5/10/2014, σύμφωνα με τη Focus για λογαριασμό της ΑΕΜΑΡ. Δεύτερος ο Μελωδία με 11,7% και σταθερά τρίτος ο Dee Jay με 9,1%. Ο Σκάι υποχώρησε το 8,7% ενώ ο NovaΣπορFM με 8,2% είναι στην πέμπτη θέση. Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν ο Δίεση με 8%, ο Ρυθμός με 7,9%, ο Sfera με 7,8% , ο RED με 7,7% και ο Kiss μαζί με το Δρόμο που έχουν από 6,7%.