ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Παρέμβαση Βαρδινογιάννη για την Τρέμη

Την ώρα που τα δελτία ειδήσεων του ΑΝΤ1 και του STAR ξεπέρασαν σε νούμερα αυτά του Μega, μια συνάντηση που έγινε γνωστή μέσω διαδικτύου έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στο κανάλι των εκδοτών.
Ο λόγος για τη συνάντηση που είχε την εβδομάδα που πέρασε η τηλεπαρουσιάστρια Ολγα Τρέμη με τον μεγαλομέτοχο του MEGA Βαρδή Βαρδινογιάννη. Η παρέμβαση Βαρδινογιάννη, όπως γράφει το enimerosi24, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των μετόχων να βρεθεί φόρμουλα προκειμένου η δημοσιογράφος να παραμείνει στο κανάλι παρά την παραίτηση που υπέβαλε στα μέσα Ιουλίου από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.
Η Ολγα Τρέμη είχε και έχει καλές σχέσεις με τους μετόχους του καναλιού (και με Βαρδινογιάννη.. και με την πλευρά Μπόμπολα- τουλάχιστον με την κόρη) αλλά είχε αναγκαστεί σε παραίτηση καθώς πολλοί ήταν αυτοί στο Mega που προσπάθησαν να της φορτώσουν με «διαρροές» και υποκινούμενα δημοσιεύματα την απώλεια της πρωτιάς του δελτίου ειδήσεων...
Η τηλεπαρουσιάστρια, όπως αναφέρει το enimerosi24, βρίσκεται σε επικοινωνία με τους μεγαλομετόχους του MEGA με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοιχτά, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για το μέλλον της συνεργασίας των δυο πλευρών.