ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Στα χέρια της Χριστίνας Ψυχάρη ο ΔΟΛ

Oι δύο Χριστίνες του κυρ Σταύρου και η πρόβα διαδοχής στη Μιχαλακοπούλου

Οι προθέσεις του Σταύρου Ψυχάρη είχαν διαφανεί από τις προηγούμενες κινήσεις του με τις αλλαγές - προσθήκες μελών της οικογενείας του στο ΔΣ του ΔΟΛ πέρυσι τέτοια εποχή. Από τότε ο ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ, αφού βγήκε και από το Χρηματιστήριο, ετοιμάζει σταδιακά την διαδοχή του βάζοντας στο κάδρο τον γιο του (από τον πρώτο γάμο) Παναγιώτη Ψυχάρη και τη (δεύτερη) σύζυγό του Χριστίνα Π. Τσούτσουρα – Ψυχάρη. Εντυπωσιακό είναι ότι στο ΔΣ του Οργανισμού μετέχει ως μέλος και η κόρη (από τον δεύτερο γάμο) του κυρ Σταύρου, Χριστίνα Στ. Ψυχάρη!
Ετσι σήμερα εάν κάποιος αναζητήσει την «ταυτότητα» του ΔΟΛ θα δεί το ακόλουθο σχήμα:..
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη 
Διοικητικό Συμβούλιο
  - Εκτελεστικός Πρόεδρος: Σταύρος Π. Ψυχάρης
-  Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος: Χριστίνα Π. Τσούτσουρα – Ψυχάρη
- Διευθύνων Σύμβουλος: Παναγιώτης Στ. Ψυχάρης
-  Μέλη: Νικόλαος Ε. Πιμπλής, Χριστίνα Στ. Ψυχάρη
 Μετοχικό κεφάλαιο
 Το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται σε 10,115 εκατ. ευρώ διαιρούμενο σε 33.718.750 κοινές ονομαστικές μετοχές ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ η μία.
 Μέτοχοι
Σ. Π. Ψυχάρης – Μέσα ενημερώσεως Α.Ε.
Αρ. Μετοχών: 33.718.750 - Ποσοστό: 100,00%
Αυτά όλα θεωρoύνται από πολλούς ως πρόβα διαδοχής στη Μιχαλακοπούλου. Ενδεικτικό και το εσωτερικό email της διοίκησης του ΔΟΛ που έλαβαν οι εργαζόμενοι και το οποίο, όπως αναφέρει το enimerosi24, τους γνωστοποιεί τα εξής: «Από σήμερα 9 Οκτωβρίου καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Ψυχάρης, ο οποίος θα αναφέρεται απευθείας στον εκτελεστικό πρόεδρο κ. Σταύρο Ψυχάρη». Επιπλέον η ανακοίνωση ενημερώνει ότι «η κυρία Χριστίνα Τσούτσουρα – Ψυχάρη αναλαμβάνει εκτελεστική αντιπρόεδρος της εταιρίας, με αρμοδιότητες στον τομέα των περιοδικών και στον τομέα Ανθρωπίνου Δυναμικού».
Το enimerosi24 συμπεραίνει ότι η Χρίστινα Τσούτσουρα – Ψυχάρη θα έχει την υψηλή και ουσιαστική εποπτεία, γιατί, λέει,  είναι άκρως ικανή για να αναλάβει ένα τόσο μεγάλο «μαγαζί» όπως ο ΔΟΛ.

ΥΓ Αλήθεια ο Γενικός Διευθυντής Μέσων Ενημέρωσης του ΔΟΛ, Χρήστος Μεμής, τι λέει για όλα αυτά;