ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Οι «επίορκοι» να κάνουν τη δουλειά τους

Το ελληνικό ποδόσφαιρο στα γήπεδα και στα δικαστήρια αναστενάζει! Ο Οκτώβριος για την Ευελπίδων θα είναι «καυτός» και γεμάτος από δίκες. Το θέμα ανέδειξε χθες η Live Sport (πάλι η Live Sport), η… αιρετική, η «απροσάρμοστη» και η ανάδελφη – χωρίς δηλαδή αδελφά μέσα, ραδιόφωνα, τηλεοράσεις ή σάιτ. Όπως είχε αναδείξει πολλά άλλα, μαζί με τα οποία τη νέα φουρνιά που έβγαλε ο υπερκοριός της ΕΥΠ και η οποία δεν έτυχε ιδιαίτερης δημοσιότητας.
Η Live μάς θύμισε ότι πέρα από τρομοκρατικά σχέδια, που προφανέστατα δεν έχουν καμιά σχέση με το ποδόσφαιρο, υπάρχουν από το 2011 εκκρεμότητες που, έστω και αργά, νωχελικά, βγαίνουν από την αναμονή και οδεύουν προς τα δικαστήρια. Και, ακόμα, μας θύμισε ότι υπάρχει δικαστική έρευνα, με καταγεγραμμένες – επίσημα και νόμιμα – συνομιλίες που έχουν (τουλάχιστον) πονηρούς διαλόγους. Και τις οποίες συνομιλίες..  κάποιοι «αλήτες» δημοσιογράφοι αποκάλυψαν και κάποιοι άλλοι καθωσπρέπει τις άφησαν να περνούν αδιάφοροι.
- διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια του άρθρου που δημοσιεύεται στη Live Sport της Τρίτης