ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Πάνω σε ψηλή ραχούλα...

Ολο το «ξεκατίνιασμα» στο Fb ανάμεσα σε Π. Τατσόπουλο και Ραχήλ Μακρή 

- (...) Είναι φανερό ότι γνωρίζεις από βιβλία όσα γνωρίζω εγώ από καρδιοχειρουργική. Μείνε σ' αυτά που γνωρίζεις, Ραχούλα (Μακρή). Προδότες, κρεμάλες και τα συναφή. Μη ξεμακραίνεις στα άπατα(...)
- (...) Κοιμήσου Τατσόπουλε, στον ύπνο σου δεν θα σε ενοχλούν τα ψεκαστικά των παιδικών σου χρόνων και ίσως καταφέρεις να αναδειχθείς σε νούμερο από απλό μηδενικό(...)
Τα παραπάνω είναι δύο χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το άγριο «ξεκατίνιασμα»  μεταξύ του Πέτρου Τατσόπουλου και της Ραχήλ Μακρή με πολλές «εξυπνάδες» ένθεν κακείθεν στο Facebook το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.
Αφορμή υπήρξε μια ανάρτηση του ανεξάρτητου βουλευτή, που σχολίαζε τα όσα έγιναν την περασμένη εβδομάδα με την βουλευτή των ΑΝΕΛ.
O Πέτρος Τατσόπουλος έγραψε συγκεκριμένα στο Facebook: «Εντός του 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης θα έρθει εις γάμου κοινωνία με την Ραχήλ Μακρή. Ο γαμπρός θα πάρει προίκα 20 στρέμματα με ψηφοφόρους και δυο ψεκαστικά αεριωθούμενα».
Άμεσα ήρθε η απάντηση από τη Ραχήλ Μακρή, που έγραψε στο ίδιο ύφος:..
«Ο Τατσόπουλος βλέπει παντού γάμους και χαρές, προσδοκώντας τη δική του προίκα από Ελιές και Ποτάμια. Η αντιπολιτευτική του επαναστατικότητα εξαντλείται στο πρόσωπο μου. Ελπίζω τουλάχιστον να αξίζει τον κόπο η στράτευση μιας υποκειμενικά αντιλαμβανόμενης "διανόησης" και ο "εθνικός βιβλιοπώλης" να τον προικοδοτήσει προωθώντας τα πονήματα του…».
Σε ειρωνικό ύφος η συζήτηση συνεχίστηκε, με τον Τατσόπουλο, να γράφει: «Μπα, γλυκιά μου. Εγώ πήγα σ΄ένα κόμμα του 6% κι έφυγα όταν το κόμμα αυτό ήταν στο 27% και στα πρόθυρα της κυβέρνησης. Ψάξε αλλού για προικοθήρες. Στον καθρέφτη σου ίσως. Και στα ψεκασμένα σου από πάνω, που λοιδορούν γνωρίζοντας την τύφλα τους, τα χαιρετίσματά μου. ΄Οσο για τα βιβλία μου και τον Άδωνι -άσε καλύτερα. Είναι φανερό ότι γνωρίζεις από βιβλία όσα γνωρίζω εγώ από καρδιοχειρουργική. Μείνε σ' αυτά που γνωρίζεις, Ραχούλα. Προδότες, κρεμάλες και τα συναφή. Μη ξεμακραίνεις στα άπατα. Καλό σου βράδυ».
Η... πολιτισμένη συζήτηση συνεχίστηκε  με την Μακρή, να απαντά σε έντονο ύφος:  «Τατσόπουλε δεν είμαι γλυκιά σου και δεν θα ήθελα να γίνω περισσότερο από ότι δεν μπορείς εσύ να το καταφέρεις. Στα άπατα δεν μπορείς να απαντήσεις, αλλά σου αναγνωρίζω ότι προσφέρεις υπηρεσίες διασκέδασης στους φίλους μου στο Facebook. Βέβαια το χιούμορ της εξύβρισης και η χρήση των στερεοτύπων αποκαλύπτει ένα συγγραφικό ταλέντο σεναριογράφου ταινιών που κυκλοφόρησαν μόνο σε βίντεο κασέτες το 1980. Λυπάμαι, ιδιαίτερα, για τα παιδικά σου τραύματα ψεκασμού με νερό του καματερού ή ακόμα και με φλιτ, που πιθανόν στόχευαν στην αποθεραπεία σου, αλλά πέτυχαν να αναπτύξεις εμμονή καταδίωξης από ψεκαστικά. Όλοι γνωρίζουμε ότι έφυγες από το κόμμα σου για να ανακόψεις το ποσοστό του και να μην κυβερνήσει, δεν χρειάζεται να το υπενθυμίζεις για να αυξήσεις την «εκτίμηση» του βιβλιοπώλη σου. Σε ενημερώνω πάντως ότι είμαι περήφανη που κατάγομαι από την ραχούλα της Κοζάνης και δεν είμαι ντεμέκ λιμασμένο για πρωτεύουσα λευκό πουκαμισάκι της Ομόνοιας».
Κι επειδή ο Τατσόπουλος δεν απάντησε μετά από λίγα λεπτά, η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων επανήλθε προσθέτοντας:  «Δεν είναι η καταγωγή σου ταπεινότερη Τατσόπουλε, το μυαλό και η ηθική σου ξύνουν πάτο. Μπορείς να κάνεις τον ορθογραφικό έλεγχο αυτών που γράφω, μέχρι εκεί φτάνουν οι ικανότητες σου, αλλά μην περιμένεις να ασχοληθώ με το βιογραφικό σου. Δεν έχεις, δα, και τόση αξία. Άλλωστε εσύ αυτοχαρακτηρίζεσαι ως άχρηστο βαρίδι. Όταν υπάρχει ομολογία δεν χρειάζεται τεκμηρίωση. Δεν στα μάθανε αυτά στο βιβλιοπωλείο;;; Κοιμήσου Τατσόπουλε, στον ύπνο σου δεν θα σε ενοχλούν τα ψεκαστικά των παιδικών σου χρόνων και ίσως καταφέρεις να αναδειχθείς σε νούμερο από απλό μηδενικό».

Και εις άλλα με υγεία...