ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Θα το θυμάται μόνο ο Αυλωνίτης

Ήταν ένας από εκείνους τους αγώνες που το έχεις καλύτερα να τους ξεχνάς παρά να τους θυμάσαι. Κακό ματς, δίχως φάσεις, χωρίς καθαρό χρόνο παιχνιδιού, με νεύρα και χωρίς νεύρο. Ένα παιχνίδι με όλους φοβισμένους:
** ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ο Παναθηναϊκό που σε ένα ολόκληρο 90λεπτο δεν έκανα μια φάση της προκοπής και όταν τη δημιούργησε στο 92΄ τον καθάρισε το Καλογερόπουλος βγάζοντάς τον και «κερατά» (σταμάτημα επικίνδυνης φάσης με την μπάλα να πηγαίνει στον Ατζαγκούν, μόνο του, απέναντι στον Ρομπέρτο) και «δαρμένο» (κίτρινη στον Πέτριτς για χέρι που δεν έκανε).
** ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ο Ολυμπιακός μετά το 1-0 και ιδιαίτερα μετά το χαμένο πέναλτι, σε βαθμό που να παίρνει κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση (Αφελάι)!
** ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ και ο δυστυχής Καλογερόπουλος που εκτέθηκε πολλαπλά: ΚΑΙ με την απόφασή του να κρατήσει την ελάχιστη καθυστέρηση των επτά λεπτών, όταν μόνο η διακοπή για τα καπνογόνα μετά το γκολ ήταν έξι λεπτά, ΚΑΙ με το λάθος του 92΄, ΚΑΙ με την αμφισβητούμενη απόφασή του στην περίπτωση του πέναλτι.
 Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου του Διονύση Βραϊμάκη  ΕΔΩ (δημοσιεύεται στη Live Sport της Δευτέρας)