ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Την εγκαταλείπει και ο Λουδάρος;

Παρά τα εντατικά μαθήματα ορθοφωνίας που κάνει η «μικρή Κυρία» του Alpha, η τηλεθέαση βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα με το... επιτελείο της συνεχώς να αποψιλώνεται και με σημαντικούς συνεργάτες να φεύγουν.
Μετά την επεισοδιακή αποχώρηση της Ζήνας Κουτσελίνη από την εκπομπή της -«με το ζόρι»- τηλεπαρουσιάστριας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, ένας ακόμη συνεργάτης της τα βρόντηξε κι έφυγε από το Σπιτάκι του Aplha  -λένε ότι μετακινήθηκε σε άλλη εκπομπή για να μην φανεί ότι τον «έφαγε» κι αυτόν.
Πρόκειται για τον Νίκο Παρτσώλη που μετά την αποχώρηση της Κουτσελίνη ασκούσε προσωρινά χρέη αρχισυντάκτη. Την αντικατάσταση του Ν. Παρτσώλη ανακοίνωσε η ίδια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στους εναπομείναντες συνεργάτες της. Η νέα.. ηρωίδα που καλείται να αναλάβει την αρχισυνταξία, είναι η Ελευθερία Κεφαλά (τον Λευτέρη Κεφαλά τι τον έχει;), η οποία ήταν στενή συνεργάτιδα του..
Ανδρέα Μικρούτσικου .
Ελέγχονται οι πληροφορίες που θέλουν τον συγκαταβατικό συμπαρουσιαστή της Σπυροπούλου, Αντώνη Λουδάρο, να έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από το Σπιτάκι. Το σίγουρο είναι ότι σε δικούς του ανθρώπους, ο συμπαθέστατος και ταλαντούχος ηθοποιός έχει εκφράσει την δυσαρέσκειά του για την εικόνα της εκπομπής και τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης. Οπως έχει εκφράσει και τα παράπονά του για κάποιες συμπεριφορές της Σπυροπούλου.
Σχετικά με τη συμπεριφορά της τηλεπαρουσιάστριας του Alpha, θυμίζουμε την εύστοχη κριτική της Τίνα Μεσσαροπούλου που, μεταξύ άλλων, είχε γράψει: «Αυτή τη στιγμή το μόνο "προσόν" που δείχνει να διαθέτει η Κωνσταντίνα πέρα από το γερό "δόντι" στον ALPHA είναι ο κακός της χαρακτήρας. Και γιατί είναι προσόν; Γιατί δυστυχώς στον χώρο αυτό κάθε παρουσιάστρια ή τηλεοπτική αστέρας που σέβεται τον τίτλο της οφείλει να έχει και την ανάλογη ελιτίστικη ή αλλιώς καβαλημένη.. συμπεριφορά σε μια προσπάθεια να πετύχει αυτά που δεν μπορεί με τον επαγγελματισμό, το ήθος και τα προσόντα της. Ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρεται η Κωνσταντίνα στους διαδρόμους του ALPHA κοντεύει πλέον να γίνει ανέκδοτο. Όλοι φοβούνται την μικρή "Κυρία" του καναλιού της Κάντζας που φημίζεται για τη μεγάλη της γλώσσα λόγω της εύνοιας που χαίρει από το Μεγάλο αφεντικό. Αλήθεια, αναρωτιέμαι έχει κανείς τολμήσει να πει σε αυτό το κοριτσάκι ότι δεν κάνει για παρουσιάστρια;»