ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Αρχόντισσα (και πάλι) στον ΣΚΑΙ...

Τι κρύβει η απροθυμία Αλαφούζου να χαιρετήσει τον Κ. Μπογδάνο

Αποκαταστάθηκε η εμπιστοσύνη της ιδιοκτησίας του ΣΚΑΪ στο πρόσωπο της παρουσιάστριας Σίας Κοσιώνη που εσχάτως -κυρίως λόγω της εμφάνισης της Έλλης Στάη στο Φάληρο- είχε διαταραχθεί! Το τρέιλερ του σταθμού για το νέο πρόγραμμα που ξεκινάει και τελειώνει με την Κοσιώνη, δεν αφήνει αμφιβολίες για το ποια έχει τον πρώτο λόγο στο κανάλι…
Αποκαλυπτική ήταν η ανθρωπογεωγραφία στην παρουσίαση του νέου προγράμματος του καναλιού:
- Η εξαιρετικά ολιγόλεπτη εμφάνιση του Αλέξη Παπαχελά που συζητήθηκε εντόνως, όπως και το..  ροζ φόρεμα της οικονομικής διευθύντριας Ευαγγελίας Κουτσαυτάκη!
- Απαρατήρητη δεν πέρασε ούτε η κατήφεια στα πρόσωπα των Ντσούνου, Κούτρα, Ηλιάκη -για τα μονοψήφια είπαν κάποιοι!
- Η απουσία του Σπύρου Μάλλη δεν πέρασε, με τη σειρά της, απαρατήρητη -αποδόθηκε στη δυσαρέσκειά του για το ροκάνισμα κατά μισής ώρας της εκπομπής του!
- Αδιάφορη -τουλάχιστον από τον Γιάννη Αλαφούζο- πέρασε η καθυστέρηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, όχι όμως και η απροθυμία του να τον χαιρετήσει!
- Κατά τα άλλα χωρίς τη δέουσα προσοχή υποδέχθηκε το κοινό τις ομιλίες Μαλέλη και Μαραγκουδάκη! (Πηγή εφημερίδα «Καρφί»)
- enimerosi24