ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Με τον καφετζή της"Αυριανής" στο ΔΣ θέλουν να λειτουργήσει(!) το Alter

Διαφωτιστικό και αρκούντως αποκαλυπτικό το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Βασίλη Τζήμτσου από την εκδίκαση της προσφυγής των "12" πρώην εργαζομένων του Alter που κατέθεσαν αίτημα για την επαναλειτουργία του καναλιού, ζητώντας την άρση της απόφασης πτώχευσης. Εννοείται πως δεν υπάρχει ούτε ευρώ από τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ των δεδουλευμένων για τους εργαζόμενους. Τέτοιο θράσος πια;
 
Από τον Βασίλη Τζήμτσο,
  Μέλος της Επιτροπής Πιστωτών του Αλτερ / Εργασιακός εκπρόσωπος των δημοσιογράφων του Αλτερ / Άνεργος δημοσιογράφος
«Σε ένα διαλυμένο από το σεισμό κτίριο θέλουν να επαναλειτουργήσουν το Αλτερ με Διοικητικό Συμβούλιο στενούς συνεργάτες του βασικού μετόχου Γιώργου Κουρή, μεταξύ των οποίων και του… καφετζή της «Αυριανής».
Αυτά προέκυψαν από τη ακροαματική διαδικασία στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών όπου συζητήθηκε η πρόταση 12 πρώην εργαζομένων του Αλτερ με τις ευλογίες του βασικού μετόχου Γιώργου Κουρή, να ανοίξουν το κανάλι ΤΖΑΜΠΑ, δίχως να δώσουν έστω ένα ευρώ στους απεγνωσμένους εδώ και τρία χρόνια απλήρωτους εργαζόμενους του Αλτερ.
Εναντίον αυτής της πρότασης τάχθηκε η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων του Αλτερ και τα σωματεία τους, καθώς δεν εξασφαλίζονται οι απαιτήσεις των 600 απλήρωτων καθώς και των άλλων πιστωτών(...)»
- διαβάστε περισσότερα εδώ