ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Και ημερήσιο φύλλο από τον Κουρτάκη - Τέλος για την κυριακάτικη Espresso

** Τέλος για την “Espresso” της Κυριακής. Η κυριακάτικη έκδοση της Espresso αναστέλλεται με απόφαση της ιδιοκτησίας της «Δημοκρατίας» η οποία σχεδιάζει να βγάλει ειδική εφημερίδα στα περίπτερα για την «Ορθοδοξία».
** Το έλαβαν το μήνυμα στον «Ελεύθερο Τύπο» και ήδη δήλωσαν εθελούσια απόλυση περισσότεροι από 8 εργαζόμενοι, αρκετοί εκ των οποίων παλιοί δημοσιογράφοι που εργάζονταν στην εφημερίδα πριν την αγοράσει η Γιάννα Αγγελοπούλου. Δυο από αυτούς, που συμφώνησαν να λάβουν τους 6 μισθούς έναντι της αποζημίωσης απόλυσης τους, έχουν κλείσει ήδη συνεργασία με τη «Δημοκρατία».
** Σκέψεις και για ημερήσιο φύλλο έχει ο Γιάννης Κουρτάκης που βρίσκεται στην τελική ευθεία..  για την έκδοση του Σαββατιάτικου φύλλου στις 17 Οκτωβρίου. Η εφημερίδα του, «Παραπολιτικά» έκλεισε ήδη δύο χρόνια κυκλοφορίας, ενώ το ΕΣΡ ενέκρινε τη μεταβίβαση του 902 Αριστερά στα FM στην Παρά ένα εκδόσεις, αντί τιμήματος 900.000 ευρώ.
** Κρούση στην ομάδα των εργαζομένων του  Flash έκανε ο Φίλιππος Βρυώνης κάτι όμως που διαψευδουν οι ίδιοι. Οι εργαζόμενοι που έχουν αποκτήσει το δικαίωμα εκπομπής στη συχνότητα με απόφαση του ΕΣΡ, ύστερα από τη διακοπή του προγράμματος και την εξαφάνιση του Πέτρου Κυριακίδη, αναμένουν την υπογραφή της σχετικής απόφασης από την αρμόδια υφυπουργό Σοφία Βούλτεψη.
** Η Επιτροπή Εργαζομένων του  Flash τονίζει ότι η απόφαση του Ε.Σ.Ρ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ οποιαδήποτε πώληση ή μεταβίβαση του ραδιοφωνικού σταθμού και ότι ο ραδιοσταθμός ανήκει και θα ανήκει στους εργαζόμενους του και σε κανέναν άλλο.
- από τις Τυπολογίες