ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Κωστόπουλος: Κάποιοι άνθρωποι μπήκαν στο απυρόβλητο. Λάθος μου!

«Θέλω να ξαναβάλω αυτό που ξεκίνησα στο ΚΛΙΚ -την κριτική άποψη- στο ToraTora.gr. Τότε γράφαμε όλα όσα μας ενοχλούσαν. Στο δρόμο, παραδέχομαι ότι σε πολλά έκανα το κουνέλι γιατί απλά γνώρισα όλο τον κόσμο. Οι απόψεις μαλάκωσαν. Η κριτική μειώθηκε. Και κάποιοι άνθρωποι μπήκαν στο απυρόβλητο. Λάθος μου». Αυτό έγραφε ο Πέτρος Κωστόπουλος στο editorial για το νέο lifestyle σάιτ με το όνομα toratora, ήδη όμως ο πρώην εκδότης βάζει  στο απυρόβλητο κάποιους. Αν αρχίζουμε  με τα «Δημήτρη συγγνώμη», και «το άρθρο δεν είχε εγκριθεί» και «είχε απορριφθεί από τον Κωστόπουλο» κλπ κλπ δεν το βλέπουμε να προχωράει σωστά το πράγμα - αν και είναι πολλοί αυτοί που πιστεύουν ότι το toratora είναι από τα καλύτερα του είδους του.
Ας δούμε όμως το κείμενο συγγνώμης που μας έκανε να «στραβώσουμε» (όπως θάλεγε κι ο Κωστόπουλος) και το οποίο υπογράφει η αρχισυντάκτρια του toratora, Αλίνα Χατζιδάκι:
«Δημήτρη, sorry
Με μεγάλη λύπη είδαμε σήμερα (!!!) ότι στο site αναρτήθηκε άρθρο για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, το οποίο δεν είχε εγκριθεί και φυσικά δεν ήταν προς δημοσίευση.
Το συγκεκριμένο άρθρο, όπως και πολλά άλλα, ήταν..
ένα προσχέδιο κειμένου τα οποία γράφτηκαν δοκιμαστικά και τα οποία μπορούσαμε να δούμε μόνο εμείς μέσω του διαχειριστικού μας συστήματος. Τουλάχιστον έτσι νομίζαμε, αφού όπως αποδείχτηκε, ο δαίμων του λογισμικού αποφάσισε να δημοσιεύσει σχεδόν οτιδήποτε είχε παραμείνει στους υπολογιστές μας ως προσχέδιο (εγκεκριμένο ή μη).
Το συγκεκριμένο άρθρο για το Δημήτρη Ουγγαρέζο είχε απορριφθεί από τον Πέτρο Κωστόπουλο και είχε διαγραφεί. Γι αυτό το λόγο άλλωστε, δεν βρέθηκε ποτέ στο homepage . Η άποψη του Πέτρου για το Δημήτρη Ουγγαρέζο είναι γνωστή και πολύ διαφορετική, γι αυτό άλλωστε χθες κιόλας, σε επικοινωνία που είχαν σχετικά με το toratora.gr, του ζήτησε να συνεργαστεί και να γράφει σε αυτό. Ευτυχώς ή δυστυχώς, ουδείς από τους εκατοντάδες φίλους που μας πήραν για το καλωσόρισμα, δεν μας είχε επισημάνει χθες ότι το κείμενο αυτό υπήρχε. Δημήτρη, συγγνώμη.
Αλίνα Χατζιδάκι,
Αρχισυντάκτρια toratora.gr»

ΥΓ Οπως βλέπετε εμείς αναφερόμαστε τακτικά στο toratora (υπάρχει και το σχετικό link), οπότε ελπίζουμε ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν θα πρέπει να έχει παράπονο...